SUITSUIT lanceert Fabulous Seventies collectie – WINACTIE

suitsuit-Fabulous-Seventies_20-inch_Seaport-Blue_Upright Bag_Golden-Brown
Het is zomer! En dat is goed te merken. De warme dagen geven jou een heerlijke summer feeling en wekken een extreem gevoel voor vakantie bij je op. Dat kan SUITSUIT maar al te goed begrijpen. SUITSUIT richt zich al jaren op het ontwerpen van trendy reisaccessoires in de mooiste designs, gemaakt van innovatieve materialen. Dit allemaal om het reizen niet alleen comfortabel, maar ook leuker te maken! Met de lancering van de Fabulous Seventies collectie, zet SUITSUIT een nieuwe trend neer.

suitsuit-Fabulous-Seventies_20-inch_28-inch_Coral-Cloud_Upright Bag_Golden_brown

Voor iedere bestemming een perfecte match

Neem je liever zo min mogelijk mee op reis, zodat je snel van de ene op de andere bestemming aankomt? Of trek jij het liefst iedere zomeroutfit die je in de kast hebt liggen aan tijdens jouw vakantie in Zuid-Spanje? Geen zorgen! SUITSUIT heeft voor iedere gelegenheid de juiste maat koffer en bijbehorende accessoires in de collectie opgenomen. Je hebt onder meer keuze uit een 20 inch handbagage koffer (small), een 24 inch (medium) en 28 inch (large) formaat reiskoffer, diverse beschermhoezen, passende packing cubes in verschillende maten (voor de geordende types onder ons!) en een tal van trendy reistassen. Tevens zijn alle reisaccessoires licht van gewicht en dat heeft als voordelen dat je je makkelijk kunt verplaatsen en natuurlijk extra veel kunt meenemen op de heen- of terugweg!

De SUITSUIT Caretta-serie is speciaal ontworpen voor de reislustige dames onder ons. We vliegen van hot naar her en willen dan ook een koffer die niet per se fashionable is, maar wel comfortabel en stevig.

Nog even snel een Insta-kiekje maken bij het vliegveld, voordat je vertrekt? Dan wil je natuurlijk een stylish koffer. De bekende Fabulous Fifties-serie is echt iets voor jou. Shop deze collectie nu via The Little Green Bag gemakkelijk en snel online.

Back to the seventies

Terug naar de jaren ’70: een tijd waarin warme tinten en natuurlijke kleuren en materialen niet weg te denken zijn uit het modebeeld. Een tijd waarin de vrouw zelfstandig en onafhankelijk wordt. Ze wil graag reizen en de wereld ontdekken! SUITSUIT heeft zich laten inspireren door deze periode en brengt deze zomer dan ook een fantastische nieuwe collectie uit, waarin de jaren zeventig centraal staat: de Fabulous Seventies collectie.

De SUITSUIT Fabulous Seventies collectie bestaat o.a. uit drie verschillende sets koffers in de kleuren Basil Green, Coral Cloud en Seaport Blue. Drie kleuren die niet alleen toen, maar ook nu helemaal on-trend zijn! De Fabulous Seventies collectie is afgewerkt met een fashionable detail, namelijk de chique bronzen hardware, dat onmiddellijk zorgt voor een luxe uitstraling. Een collectie die speciaal is ontworpen voor iedere vrouw die geniet van het leven en er alles uit wil halen, samen met haar loved ones of alleen. Neem een fabulous koffer mee tijdens een stedentrip met vriendinnen, een belangrijke zakenreis of een welverdiende zonvakantie. Kortom, een lijn voor de reislustige fashionista’s!

Tip: mix and match de verschillende maten en kleuren voor een unieke en gepersonaliseerde look.

suitsuit-Fabulous-Seventies_28inch_Upright-Bag_Coral-Cloud-1

Win een SUITSUIT Fabulous Seventies koffer!

Ga je binnenkort op reis en neem jij het liefste een nieuwe SUITSUIT Fabulous Seventies koffer mee? Doe dan snel mee aan onze winactie! Wij geven namelijk binnenkort een stylish Fabulous Seventies handbagagekoffer weg in een kleur naar keuze via onze Facebookpagina. Houd de pagina dus goed in de gaten om het bericht niet te missen!

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Like en volg ons en @suitsuitnl op Facebook
  2. Vertel ons via de post waar jij binnenkort naartoe gaat reizen en waarom jij graag deze nieuwe koffer wilt gebruiken
  3. Welke kleur is jouw favoriet? Kies uit de kleuren: Basil Green, Coral Cloud of Seaport Blue
  4. Fingers crossed!

Deelnemen kan uitsluitend op onze Facebookpagina, waar we de winnaar ook bekend zullen maken.
Share this: