Wethouder Economische Zaken feliciteert The Little Green Bag

the-little-green-bag-vlaardingen-wethouder-economische-zaken-frans-hoogendijk-blog
Vlaardingen – Wethouder Frans Hoogendijk van Economische Zaken overhandigde op donderdag 19 juli in eigen persoon een bos bloemen aan Maria en Aramis Gandjapour, de eigenaren van The Little Green Bag. De aanleiding hiervoor was het winnen van de publieksprijs van de
Dutch Retail Experience Award in de categorie Best Customer Experience – Leather & Shoes. De prijs is specifiek gericht op de winkel in de Fransenstraat.

The Little Green Bag wint de belangrijke retailerprijs voor het tweede jaar op rij. Reden genoeg voor de wethouder om een bezoekje te brengen aan de winkel. Dit deed hij samen met Aziz Lamrani, programmamanager van de binnenstad van Vlaardingen, en een grote bos bloemen. De overhandiging en felicitaties leidden tot gespreksstof over de ontwikkeling van The Little Green Bag. Aramis: ‘Hier in de Fransenstraat is het voor ons allemaal begonnen; we woonden zelf jaren boven deze winkel. We begonnen de webshop en winkel samen, maar we zijn erg hard gegroeid. Inmiddels hebben we 50 medewerkers, vier winkels en een showroom. We merken dat online en offline elkaar heel goed versterken. Daarom is de winkel in Vlaardingen erg belangrijk voor ons. Niet alleen als winkel, maar ook als marketinginstrument.’
De wethouder brengt in september een bezoek aan het hoofdkantoor van The Little Green Bag.

The Little Green Bag staat bekend als één van de grootste verkopers van tassen, portemonnees en andere accessoires. De kracht van het bedrijf ligt in de breedte van het assortiment. Naast Cowboysbag zijn ook merken als Shabbies Amsterdam, Fred de la Bretonière, Michael Kors, MYOMY en Guess hier verkrijgbaar. Naast de winkel in Vlaardingen, zijn er ook nog vestigingen in Delft, Rotterdam en Utrecht.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
REDACTIONELE NOOT
Contactpersoon: Marscha Leenderts
Telefoonnummer: 010 435 4103
E-mailadres: pr@thelittlegreenbag.nlShare this: