Back to school met deze trendy rugzakken!

Over een paar weken is het weer zover: de start van het nieuwe schooljaar. Of je er nu reikhalzend naar uitkijkt of liever nog even de zomervakantie zou verlengen, we zullen er toch echt aan moeten geloven. Om het leed wat te verzachten, hebben wij de mooiste en meest trendy rugzakken van dit jaar voor jou op een rijtje gezet.

Kleurrijke rugzakken van Herschel Supply Co.

Naast dat comfort een vereiste is voor een rugzak, geldt dat net zo goed voor het design. Het oog wil immers ook wat. Met een rugtas van Herschel Supply Co. sla je deze twee vliegen in één klap. Neem bijvoorbeeld de Retreat Mid Volume. Een laptop, boeken en een etui passen hier met gemak in. De tas is dit seizoen uitgevoerd in vrolijke kleurtjes, gecombineerd met het comfort zoals we dat kennen van de tassen van Herschel. Liever een rugzak met meer literinhoud? Ga dan voor de Little America Mid Volume. Deze tas is net zo handig ingedeeld maar nét een tikje groter.

trendy-rugzakken-2018-herschel-supply-co

Klassieker onder de rugzakken: Eastpak

Eastpak staat al jaren bekend om haar slijtvaste rugtassen en ook dit seizoen is er een mooie collectie ontstaan. De Eastpak Padded Pak R is uitgevoerd in verschillende kleurvarianten; van bordeaux met bladpatroon tot een vrolijk blauw/wit design. En met de verstelbare schouderbanden sleept hij jou door het schooljaar heen, in plaats van andersom!

trendy-rugzakken-2018-eastpak

Boefproof met XD Design

De rugzakken van XD Design zijn werkelijk voor iedereen geschikt. Een rugtas waarbij je niet continue over je schouder hoeft te kijken? Met de snijvaste en waterafstotende Bobby Compact Anti Theft Backpack zit je goed. Deze tas is uitgevoerd in meerdere kleuren, dus er is voor ieder wat wils. De tas heeft een gewatteerd laptopvak voor een 14 inch laptop, een waterfles en nog meer handige organizer vakken! En de opening van de rugtas? Die is lastig te vinden als je niet weet waar deze zich bevindt. Wel zo handig om andere vliegensvlugge vingertjes te weren.

trendy-rugzakken-2018-xd-design

Back to school met Cowboysbag

Cowboysbag staat bekend om haar stoere leren tassen die een leven lang meegaan. De Backpack Afton 15.6 inch is er daar ook één van. Deze rugtas biedt ruimte voor een 15.6 inch laptop in het daarvoor bestemde gewatteerde laptopvak. Bovendien heeft deze Cowboysbag rugzak handige ritsvakken om bijvoorbeeld een telefoon of kluissleutels in op te bergen. Het detail van de gevlochten leerstrook aan de voorzijde geeft de rugtas een prachtige finishing touch!

trendy-rugzakken-2018-Cowboysbag

Praktisch en trendy met de Kånken van Fjällräven

De keuze tussen een handtas of rugzak voor school kan lastig zijn. De ene dag prop je je tas vol schoolboeken en de andere dag sleep je enkel je lunch mee. Herkenbaar? De Fjällräven Kånken rugtas is het antwoord op je dilemma! Deze alom bekende rugzak is gemaakt van het materiaal vinylon F en is daarmee ijzersterk. Wel zo handig voor een tas die veelvuldig gebruikt wordt. Bovendien kan deze tas comfortabel op de schouders worden gedragen, maar net zo makkelijk in de hand of op de arm middels de handvatten. Het kleurenscala van de rugzakken loopt van zwart tot wit en elke mogelijke kleur ertussenin, dus de keuze is reuze! Fun fact over deze rugtassen: het rugpand van de tas is uitneembaar en kan gebruikt worden als zitje, zoals dat vaak gedaan wordt in Scandinavië. Zo worden die tussenuurtjes op het schoolplein een stuk aangenamer. Daarnaast heeft de Kånken tas nog vele broers, zussen, ooms en tantes zoals de Kånken Mini, Kånken 13 inch, Kånken 15 inch, Kånken 17 inch, Re-Kånken en nog veel meer.

trendy-rugzakken-2018-fjallraven

Koop online jouw nieuwe rugzak

Het moge duidelijk zijn: een rugzak kiezen is niet zo makkelijk met zo’n groot aanbod. Of je nu uiteindelijk voor een rugzak van Herschel Supply Co., Eastpak, Cowboysbag of Fjällräven gaat, bij The Little Green Bag heb je je rugzak morgen al in huis bij verzendingen binnen Nederland. Right in time voor het nieuwe schooljaar! Meer rugzakken zien? Bekijk hier ons complete back to school assortiment of bezoek een van onze winkels. Wij zijn officieel dealer van alle merken die wij in ons assortiment verkopen. Dat betekent dat je altijd verzekerd bent van een origineel product.

Natuurlijk hebben we ook meer dan genoeg rugzakken voor andere gelegenheden.
Share this: