Cowboysbag lanceert grote najaarscollecties

cowboysbag_bag_greenwood_grey_bag_cheswold_amber
Met de nieuwe najaarscollectie slaat Cowboysbag een nieuwe weg in. Het fashion merk lanceert maar liefst 6 lijnen met lederen tassen en accessoires. Kwaliteit en het rauwe randje van Cowboysbag staan nog steeds voorop. Maar deze collectie is anders dan anders; clean, modern, kleurrijk en bovenal fashion. Het merk is de laatste seizoenen uitgegroeid tot een volwassen lederwarenmerk dat nu op en top fashion is. Dit onder leiding van de nieuwe eigenaren, Maria en Aramis Gandjapour.

cowboysbag_bag_hardley_black
De collectie bestaat uit de lijnen Clean Lines, Hooked Revised, Braided, Simply Smooth, Western Chic en Hurrycane. Elke lijn bestaat uit mooie handtassen en portemonnees, maar soms ook uit stoere rugzakken, crossbody bags en schoudertassen. Volgens mede-eigenaar Maria Gandjapour worden rugtassen een steeds belangrijker fashion-item. ‘Daarom hebben we meerdere rugtassen toegevoegd aan deze collectie. Van een praktische rugzak voor naar je werk tot een vrouwelijke mini-rugtas in soepel leer.’ Haar persoonlijke favoriet is de Bag Cheswold, in de kleur Amber. Maria: ‘Okergeel wordt dé kleur van dit najaar en komt veel terug in onze collectie. Je tas mag een eyecatcher zijn. Deze opvallende kleur is mooi te combineren met donkergroen en donkerblauw; de kleuren die je nu veel terugziet in kleding.’ Naast het populaire okergeel zien we ook de trendy herfstkleuren fris blauw en verleidelijk rood terugkomen in deze collectie. Hiermee wordt elke garderobe compleet gemaakt en is het eindresultaat op en top fashion.

cowboysbag_backpack_georgetown_army_green
Voor de najaarscollectie zijn verschillende leersoorten gebruikt, in een bijpassende stijl. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van buffelleer, het stevige leer met een opvallende nerf en vintage look, dat zo kenmerkend is voor de tassen van Cowboysbag. Daarnaast worden dit keer ook zachte en soepele leersoorten gebruikt. Het resultaat is clean en modern, met een stoere edge.

De najaarscollectie van Cowboysbag is nu verkrijgbaar.
Share this: