The Little Green Bag wint voor het vierde jaar op rij FD Gazelle Award

fd-gazellen-awards-2018-the-little-green-bagRotterdam – The Little Green Bag mag zich voor het vierde achtereenvolgende jaar een FD Gazelle noemen, door het winnen van deze prestigieuze ondernemersprijs.

Het bedrijf is gespecialiseerd in de online en offline verkoop van tassen en andere fashion accessoires van bekende merken. Maria Gandjapour, mede-eigenaar van The Little Green Bag: ‘We zijn erg blij dat we voor de vierde keer op rij deze prijs hebben gewonnen en dat we blijven groeien. Daar hebben we met elkaar hard voor gewerkt. Achter de schermen zijn we druk bezig met spannende nieuwe ontwikkelingen, zodat we in de komende jaren nog verder kunnen blijven groeien! Daar zullen we binnenkort meer over bekend maken.’

Strenge selectie

De uitreiking van de awards is een jaarlijks initiatief van het Financieele Dagblad. De prijzen worden toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, waar je niet zomaar voor in aanmerking komt. Zo moet een bedrijf onder andere een ononderbroken en minimale omzetgroei hebben van 20% over de afgelopen drie jaar, en financieel gezond zijn. De omzetgroei is dit jaar voor het eerst niet meer het enige aspect waarnaar gekeken wordt. Ook de groei van het aantal werknemers in fte’s en de winstgevendheid van het bedrijf worden meegenomen. The Little Green Bag wint in Regio West in de omzetklasse middelgroot (€ 2 mln tot € 10 mln).

Feestelijke uitreiking

De awards worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt. Op dinsdag 6 november neemt The Little Green Bag de prijs in Haarlem in ontvangst.

The Little Green Bag won eerder dit jaar al de publieksprijs van de Dutch Retail Experience Award.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
REDACTIONELE NOOT
Contactpersoon: Marscha Leenderts
Telefoonnummer: 010 435 4103
E-mailadres: pr@thelittlegreenbag.nlShare this: