De leukste cadeau ideeën voor december

Nog maar een paar dagen en dan gaat Sinterklaas weer de daken op om iedereen blij te maken met de leukste cadeautjes! Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeautje dat de Sint bij jou op Pakjesavond langs kan komen brengen? Of zit jij al volledig in de kerstsferen, ben je aan het aftellen tot kerst en wil je de ruimte onder de kerstboom graag opvullen met cadeautjes? Of het nu Sinterklaas of de Kerstman is die inkopen moet doen, bij The Little Green Bag zijn zij allebei aan het juiste adres! Wij hebben speciaal voor jou de leukste cadeautjes voor de decembermaand op een rijtje gezet.

Voor elk budget is er wel wat leuks te vinden!

December-gift-tips

De leukste cadeautjes onder de € 50,-

Walter Dock Charger van Walter Wallet
Bewaar je essentials voortaan geordend in de Walter Dock Charger van Walter Wallet. Dit is een bamboe opbergvak met vier vakken waarin je spullen op kan bergen, zoals je sleutels, een kleine portemonnee, kleingeld en je telefoon. Zo vind je je spullen gemakkelijk terug en kan je je telefoon tegelijkertijd opladen met de wireless charger in het opbergvak (wanneer jouw telefoon deze functie ondersteunt).

December-gifts-walter-wallet-dock-charger

Miniwallet Matte van Secrid
De Miniwallet Matte is een handig en leuk cadeautje voor mannen én vrouwen. Deze kleine portemonnee van Secrid heeft een trendy uitstraling door de lederen hoes die beschikbaar is in meerdere kleuren. De Cardprotector beschermt je pasjes met privacygevoelige gegevens tegen skimming. De Miniwallet biedt ruimte voor 4 tot 10 pasjes en wat briefgeld. De Miniwallet Matte van Secrid is het perfecte cadeautje voor de decembermaand.

December-gifts-miniwallet-secrid

De leukste cadeautjes onder de € 100,-

Divina Clutch van Valentino Handbags
De Divina Clutch van Valentino Handbags is de bestseller van dit moment. Deze stijlvolle clutch is groot genoeg voor al je essentials en ideaal voor een avondje uit! De Divina Clutch is beschikbaar in de kleuren zwart, blauw, goud, zilver en rood.

December-gifts-divina-clutch

Shawl Fabian Doble van Bufandy
Wat in de koude decembermaand niet mag ontbreken, is een heerlijk warme sjaal. De Shawl Fabian Doble van Bufandy is de absolute topper onder onze sjaals. De sjaal is heerlijk zacht en warm, omdat deze is gemaakt van alpacawol. Zelfs wanneer je allergisch bent voor wol, kan je deze sjaal dragen. Dit is een echte musthave voor alle sjaalliefhebbers en koukleums. Het is het perfecte decembercadeautje.

December-gifts-bufandy-sjaal

La Garçonne Mesh Gold van CLUSE
Een van de prachtige horloges van CLUSE zetten wij bovenaan op ons verlanglijstje! Naast dat deze eyecatcher je laat zien hoe laat het is, is het ook nog eens een stijlvolle aanvulling op jouw outfit. De La Garçonne Mesh Gold is het perfecte cadeau voor de feestdagen!

December-gifts-cluse

De leukste cadeautjes boven de € 100,-

Jet Set Travel Continental van Michael Kors
Een goede portemonnee mag natuurlijk niet ontbreken op je verlanglijstje. Daarom hebben wij voor jou de Jet Set Travel Continental van Michael Kors geselecteerd. Deze classy zip-around portemonnee is gemaakt van leer en biedt genoeg ruimte voor al je pasjes, briefgeld en muntgeld. De Jet Set Travel Continental is ook te gebruiken als clutch. Multifunctioneel! En natuurlijk leuk om te vragen voor Sinterklaas of Kerst.

December-gifts-michael-kors-portemonnee

Backpack Doral van Cowboysbag
Deze rugzak mag eigenlijk niet ontbreken in je tassencollectie. De stoere Backpack Doral is er voor mannen en vrouwen. Draag hem naar school of naar je werk. In de tas zit een gewatteerd laptopvak, waarmee je jouw 15 inch laptop veilig op kan bergen. Door de gewatteerde schouderbanden is de backpack comfortabel te dragen. Zet hem bovenaan op je verlanglijstje en voor je het weet neem jij je nieuwe Cowboysbag rugtas overal mee naartoe!

December-gifts-cowboysbag

My Paper Bag Zipper Long Handles New van MYOMY
Last, but not least: de bekende My Paper Bag Zipper Long Handles New van MYOMY. Deze trendy tas is een echte aanvulling op je tassencollectie. Door het tijdloze design en de hoogwaardige kwaliteit van de Paper Bag, gaat deze tas jaren mee. Wat ons betreft mag deze stijlvolle handtas niet op je verlanglijstje ontbreken!

December-gifts-myomy

Koop je cadeautjes voor december bij The Little Green Bag

Natuurlijk vind je in onze webshop nog veel meer leuke cadeautjes die je aan Sinterklaas of aan de Kerstman kan vragen. Vergeet ze ook niet op je verlanglijstje te zetten en naar hen door te sturen. Wij pakken de cadeautjes graag in, in een leuke sinterklaas- of kerstverpakking. De cadeautjes zijn gemakkelijk en snel te bestellen in onze online webshop of ga eens langs in een van onze winkels.
Share this: