Stijlvolle aktetassen

Laptoptassen of aktetassen mogen hier veelal van kunststof zijn en veel vakken hebben voor elektronica en documenten. Met een stijlvolle aktetas komt u altijd goed voor de dag bij uw klanten en collega’s, daarnaast zijn leren aktetassen ook nog eens erg praktisch. In ons assortiment aktetassen vindt u veel verschillende leren aktetassen, businesstassen en werktassen, verkrijgbaar in veel verschillende modellen, kleuren, afmetingen en van exclusieve merken. Alle professionele aktetassen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben veel handige opbergvakken. Een deel van de collectie akte tassen heeft een speciaal laptop compartiment voor het veilig opbergen van uw laptop.

Zoveel aktetassen, zoveel keuze

Accessoires maken of breken een outfit, dit geldt voor zowel dames als heren. Een mooie armband, horloge of fraaie aktetas, zeker bij een formele en zakelijke outfit is een chique aktetas een zeer geschikte accessoire. Zorg ervoor dat de kleur van de aktetas altijd overeenkomt met de kleur van andere leren accessoires, zoals leren schoenen, riem, portefeuille of eventueel armband. Bij een kostuum of maatpak worden hoofdzakelijk aktetassen gedragen in de kleuren cognac, bruin of zwart, maar uiteraard zijn er ook opvallende kleuren zoals blauw, groen en rood verkrijgbaar.

Laptop aktetas voor je werk

Een deel van de collectie aktetassen heeft een speciaal laptop compartiment voor het veilig opbergen van uw laptop. Dit assortiment laptoptassen is erg gevarieerd, dus voor iedereen is er wel een geschikte aktetas laptop verkrijgbaar. Deze aktetassen of businesstassen zijn doorgaans iets groter en beschikken over meerdere compartimenten. Voor welke formaat laptop u ook een aktetas zoekt, een 15,6 inch laptoptas, 17 inch laptoptas of nog een ander formaat…ons assortiment bestaat uit honderden aktetassen,

De collectie aktetassen bevat diverse kleuren, klassieke bruine aktetassen, donkerbruine aktetassen en zwarte aktetassen. De leren aktetassen voor dames en leren aktetassen voor heren zijn erg populair en een gegarandeerd succes op de werkvloer. Ben je op zoek naar een aktetas in een frisse kleur? Ga dan voor beige, blauw, cognac, geel, grijs, groen, rood of taupe.Share this: