Groot assortiment leren tassen online

Met een leren item weet je zeker dat je de plank niet misslaat. Een leren tas, portemonnee of rugtas is mooie investering waar je nog lang plezier van zult hebben. Prachtige lederen tassen van uitstekende kwaliteit, gemaakt van echt leer en traditioneel vakmanschap. Een leren tas is stijlvol en elegant, geschikt voor diverse gelegenheden. De aanschafprijs van een kwalitatief goede leren tas is relatief hoog, maar de levensduur is ook aanzienlijk langer dan van een tas gemaakt van bijvoorbeeld canvas, PU of imitatieleer.

Leren tas kopen

Wil je een lederen tas kopen dan heb je de keuze uit diverse leersoorten, zoals kalfsleer, rundleer of splitleer. Iedere leersoort heeft specifieke eigenschappen en zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen. Gedurende het gebruik zal het leer alleen maar mooier worden en meer karakter krijgen. Leren tassen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende designs en hebben een tijdloze uitstraling.

Door de hoge kwaliteit van het leer hebt u een prachtige accessoire in handen of over uw schouder hangen. Dit is ook zeker terug te zien in de mate van afwerking en fraaie details, leren tassen zijn afgewerkt met de beste onderdelen en vormen zo samen een uniek en hoogwaardig product. Ook vind je de mooiste leren portemonnees, leren schoudertassen en leren rugtassen. Een tas geschikt voor ieder moment van de dag waar jij zeker de blits mee maakt.

Zakelijke leren tassen

Ben je op zoek naar een professionele leren aktetas, met veel handige vakken voor uw documenten of laptop? Onze zakelijke leren tassen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, stijlen, maten en kleuren. Speciale leren laptoptassen voor dames en heren.

Leren handtas

Een klein leren tasje voor een feestje of etentje of toch een grote leren tas waarin je ook een laptop of tablet kunt opbergen. Een stijlvolle leren handtas, leren damestas, leren schoudertas of leren herentas; in ons assortiment vind je meer dan 2500 leren tassen. Erg fraai zijn de leren tassen van Burkely, MYOMY en Cowboysbag, prachtige designs en een uitstekende prijs kwaliteitverhouding.

Leren tassen zijn veelal verkrijgbaar in zwart of bruin, maar tegenwoordig zijn andere kleuren ook heel normaal en trendy. Denk hierbij aan de kleuren cognac, rood en blauw. De leren tassen uitgevoerd in opvallende kleuren zijn vooral populair bij dames, heren kiezen daarentegen juist weer vaker voor veilige kleuren als bruin en zwart.

Bekijk ons complete assortiment leren tassen en bestel eenvoudig online. Verkrijgbaar in prachtige kleuren zoals grijs, groen en roze.Share this: