De twee nieuwe modellen van XD Design: de Bobby Pro & de Bobby Tech

banner_bobby

Het Nederlandse tassenmerk XD Design heeft al jaren dezelfde missie: het beschermen van jouw spullen. Om dit te garanderen, hebben ze een ruime collectie met anti-diefstal tassen. En wij hebben leuk nieuws: daar worden nu twee nieuwe modellen aan toegevoegd: de Bobby Pro Anti-Theft Backpack en de Bobby Tech Anti-Theft Backpack! Hieronder vertellen wij jou alles over deze twee nieuwe modellen.

Kickstarter Project

Om deze nieuwe modellen te kunnen realiseren, startte XD Design een Kickstarter Project, waarbij mensen geld kunnen doneren om de rugzakken in productie te zetten.

Maar wat is er zo speciaal aan deze rugzakken?

Overeenkomsten

Zoals de andere modellen van XD Design zijn de Bobby Pro en de Bobby Tech gemaakt van snijvast, water resistant en gerecycled materiaal. Bovendien zijn de tassen anti-diefstal. Deze twee nieuwe modellen bieden ook RFID bescherming aan bijvoorbeeld jouw paspoort en portemonnee. Bovendien is de achterkant van de tassen voorzien van handige vakken voor jouw tablet, paspoort en telefoon. En wat dacht je van een handig vakje op de schouderbanden voor jouw OV chipkaart? Alle vakken zijn zo ontworpen dat dieven geen kans maken.

Verschillen

De Bobby Pro is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: blauw, grijs en zwart. Bovendien beschikt deze rugzak over een extensible key chain. Zo raak je nooit meer je sleutels kwijt!

bobby-pro

De Bobby Tech heeft nog een andere bijzondere feature. Deze rugzak beschikt namelijk over zonnepanelen. Ja! Je leest het goed: zonnepanelen! Loop met je tas door het zonnetje en laad ondertussen je mobiel op. De zonne-energie kan direct worden gebruikt voor de powerbank die in de tas is verwerkt. In de powerbank kan een USB-kabel en een Type-C kabel (de nieuwste kabel) of maak gebruik van wireless charging.

De nieuwe Bobby rugzakken zijn niet alleen onwijs functioneel, het strakke design valt meteen op! Zo ook de binnenkant van de tas, die strak kan worden ingedeeld door middel van speciale dividers. Nieuwsgierig geworden? Hieronder alle informatie over deze nieuwe modellen!

Ben jij ook al fan geworden van deze nieuwe, fantastische rugzakken van XD Design? De nieuwe modellen van XD Design zijn vanaf juli 2019 als eerste te koop bij The Little Green Bag!
Share this: