Bag to School!

banner

Bijna zomervakantie! Ga je op vakantie of blijf je lekker in eigen land? Wat je ook gaat doen, we wensen je een hele fijne vakantie. En mocht je in de tussentijd alvast wat inspiratie op willen doen voor het nieuwe schooljaar, lees dan snel door! In deze blogpost zetten wij de populairste schooltassen voor je in de spotlights.

Eastpak

De klassiekers van Eastpak zijn niet meer weg te denken op menig middelbare school. De Padded Pak R, bijvoorbeeld, is een ideale rugzak. Vrij simpel, maar erg functioneel. Bovendien past er een 13 inch laptop in. De tas is bekend in standaard kleuren, maar wist je dat de tas ook in leuke printjes verkrijgbaar is?

eastpak
Eastpak – Padded Pak R (Opgrade night): €59,00
Eastpak – Padded Pak R (Opgrade mist): €59,00

Cowboysbag

De tassen van Cowboysbag zijn alom bekend en worden door jong en oud met plezier gebruikt. The Bag is het bekendste model van dit merk. Deze tas is perfect voor mee naar school, vanwege het ruime hoofdvak. Al jouw boeken passen er dus mooi in. De voorvakjes zijn ideaal voor de kleinere spullen.

cowboysbag
Cowboysbag – The Bag (Cognac): €149,95
Cowboysbag – Backpack Doral (Black): €169,95

In de nieuwe collectie van Cowboysbag vinden we de Backpack Doral. Deze stoere rugzak, die te sluiten is met een metalen gesp, heeft een apart laptopvak voor een 15 inch laptop. Ook zijn er twee andere vakken voor jouw andere spullen. Een echte must voor mee naar school, wat ons betreft!

Fjällräven

De Kanken van Fjällräven spot je tegenwoordig overal! Niet gek, want het is ook gewoon een hele gave rugzak. De rugzak is verkrijgbaar in maar liefst 40 (!) kleuren. Voor elke scholier zit de perfecte kleur er dus wel tussen. De rugzak biedt genoeg ruimte voor jouw schoolspullen. Bovendien is de rugzak waterbestendig door het Vinylon F materiaal dat gebruikt is.

fjallraven
Fjällräven – Kanken (Navy): €89,95
Fjällräven – Kanken 15 Inch (Dahlia): €104,95

Heb jij ruimte nodig in je tas voor een laptop? Dan biedt de Kanken 15 Inch uitkomst. Zoals de naam al zegt, biedt deze rugzak ruimte voor een 15 inch laptop. Verder heeft de rugzak alle voordelen en de looks van de originele Kanken.

Herschel Supply Co.

De klassiekers van Herschel Supply Co. kunnen natuurlijk niet aan dit lijstje ontbreken. De Retreat is een van de klassiekers van Herschel. Dit stoere model is net wat anders dan de meeste rugzakken vanwege de gespen. Ook deze rugzak biedt ruimte voor een 15 inch laptop en voor al jouw boeken. De rugzak is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Genoeg keuze dus!

De Popquiz is een van de andere klassiekers van Herschel. Het is een stoere rugzak, geschikt voor zowel jongens als meiden! Deze rugzak biedt ruimte voor een 15 inch laptop. Ook heeft de rugzak de typerende rood wit gestreepte binnenkant!

herschel
Herschel Supply Co. – Retreat (Dark olive saddle brown): €89,99
Herschel Supply Co. – Popquiz (Arrowwood crosshatch): €89,95

The Little Green Bag

Sinds dit jaar heeft The Little Green Bag ook een eigen tassencollectie! Deze collectie bestaat uit allerlei verschillende modellen, verkrijgbaar in 4 kleuren. De Peony Backpack 13 Inch is de ideale rugzak voor mee naar school! De rugzak biedt ruimte voor een 13 inch laptop. De vele vakjes zijn fijn voor kleinere spulletjes. Bovendien is deze rugzak stoer en trendy tegelijk!

tlgb
The Little Green Bag – Peony Backpack 13 Inch (Black): €119,95
The Little Green Bag – Maple Tote 13 Inch (Mauve): €129,95

De Maple Tote 13 Inch is een wat eleganter model. Deze handtas biedt ook ruimte voor een 13 inch laptop. Bovendien heeft de tas meer dan genoeg vakken voor andere spullen. Zo is alles dus netjes georganiseerd in jouw tas!

Wij hopen dat je met dit blog inspiratie hebt opgedaan voor een nieuwe schooltas! Houd onze Instagram pagina in de gaten voor meer inspiratie! Bovendien komt er nog veel meer moois aan van The Little Green Bag tassencollectie. Stay tuned… Voor nu wensen wij je alvast een fijne vakantie!
Share this: