Finally! Het festivalseizoen is begonnen!


Wij worden er helemaal enthousiast van: het festivalseizoen is in aantocht! Lekker onbezorgd met een zomers drankje naar fijne muziek luisteren, omringd door vrienden en tot in de late uurtjes door dansen. Omdat de festivaltrends bijna niet meer bij te houden zijn, hebben we de leukste en meest handige festivaltrends op een rijtje gezet. Zo kom jij altijd goed voorbereid en hip je festival door.

Heuptasje

Wie dit heeft uitgevonden verdient wat ons betreft een award. Geen tasjes meer die rondzwaaien tijdens het dansen, nooit meer moeilijk doen met drankjes halen en bovendien heb je je handen lekker vrij. Vind je een heuptasje niets? Je kunt hem ook gewoon crossbody dragen. Onze favoriet? Dit gave model van Cowboysbag: de Fanny Pack Morro.

Zonnebrillenkoord

Niets is vervelender dan je zonnebril kwijt raken tijdens je favoriete festival. My Jewellery helpt je daarom een handje op weg. Deze zonnebrillenkoord zijn niet alleen heel handig, maar ook nog een hartstikke hip. Met de vrolijke bedeltjes en schelpjes is het een fijne extra touch aan je festivaloutfit en kun je ongestoord de hele dag op het festival rondlopen.

Portemonnee

Ben jij ook altijd de helft van je festival muntjes kwijt? Met de Oak Wallet van The Little Green Bag is de kans zeer klein dat je ze nog vaker kwijt gaat raken. Deze coin purse biedt namelijk ruimte voor je muntjes of muntgeld en voor 3 extra pasjes. Een handig pluspuntje: hij past gemakkelijk in je festivaltasje!

Trotseer de regen

Helaas is het in Nederland niet altijd even mooi weer. Daarom is de kans ook groot dat het regent op de dag dat jij naar een festival gaat. Rains is gonna help us out! Het merk maakt hippe regenjassen en zorgt ervoor dat jij trendy de regen kunt trotseren. Opvallend? Denk dan bijvoorbeeld aan de Rains Holographic Jacket. Hip? Kijk dan eens naar de Long Jacket van Rains.

Sieraden

Geen inspiratie voor een festival outfit? Met toffe sieraden kom je al een heel eind. Maak een statement met een van de leuke statement oorbellen van My Jewellery of ga voor een subtiele look en steel de show met deze zomerse oorbellen van Orelia. Ook is het leuk om meerdere kettinkjes over elkaar heen te dragen. Dit geeft nét een wat speelsere look en maakt jouw outfit helemaal festival proof.

Heb je wat leuks gezien? Shop het artikel eenvoudig en snel online in onze webshop. Je mag natuurlijk ook altijd langskomen in een van onze winkels. Klik hier om te zien waar onze winkels gevestigd zijn.
Share this: