The Little Green Bag wint voor de vijfde keer een FD Gazelle Award


Rotterdam – The Little Green Bag mag zich voor het vijfde achtereenvolgende jaar een FD Gazelle noemen, door het winnen van deze ondernemersprijs.

Trots op ons team

The Little Green Bag is een webshop dat tassen en andere mode accessoires verkoopt. Dit jaar bestaat het bedrijf 10 jaar en hebben we inmiddels met veel mooie merken mogen samenwerken zoals Michael Kors, Furla en Ted Baker. Naast een webshop hebben we ook vier fysieke winkels, namelijk: Rotterdam, Utrecht, Vlaardingen en Delft. Hiermee biedt The Little Green Bag de mogelijkheid om een product eerst te bekijken en te ervaren voordat het wordt gekocht. De meest voornamelijke groei komt dan ook door de sterke omnichannel strategie. Daarnaast heeft het bedrijf ook een groot bereik in het buitenland.

Maria Gandjapour, mede-eigenaar van The Little Green Bag: ‘We zijn erg trots om deze award voor de 5e keer in ontvangst te mogen nemen. We hebben samen met ons team hard gewerkt om de webshop van The Little Green Bag te lanceren in 14 landen en versturen onze orders dan ook wereldwijd. Daarnaast hebben we ons gericht op het creëren van eigen merken onder de namen The Little Green Bag, Cowboysbag en Mister Miara. Met de combinatie van retail, productie en wholesale bereiden we ons voor op nog meer groei nationaal en internationaal.’

De selectie

De uitreiking van de Awards is een jaarlijks initiatief van het Financieel Dagblad. De FD Gazelle Awards is dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. De selectie is dan ook streng. Zo moet een bedrijf een minimale omzetgroei hebben van 20% over de afgelopen drie jaar. Daarnaast moet het bedrijf ook financieel gezond zijn en wordt het aantal medewerkers meegerekend.

Uitreiking

Op donderdag 14 november neemt The Little Green Bag haar prijs in ontvangst in de Philharmonie te Haarlem.

The Little Green Bag is recentelijk ook genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2019.
Share this: