The Little Green Bag X My Jewellery


Het is nu 10 jaar geleden dat Aramis en Maria Gandjapour hun eerste tas verkochten. The Little Green Bag was geboren! Na de opening van de eerste winkel in Vlaardingen werd The Little Green Bag steeds populairder. Naast onze winkel in Vlaardingen zijn er meerdere winkels in Rotterdam, Delft en Utrecht bijgekomen. En om te vieren dat wij dit jaar 10 jaar bestaan, hebben we onze eigen collectie gelanceerd. Stoere én elegante tassen die zeker thuishoren in je tassencollectie.

Samenwerking

Buiten het feit dat wij (natuurlijk) enorm fan zijn van tassen, houden we ook ontzettend veel van sieraden. Je kan er bijna niet te veel van hebben. Daarom besloten we een samenwerking aan te gaan met My Jewellery. Een mooi merk waar wij al jaren op een hele leuke manier mee samenwerken. Twee maanden na de brainstorm liggen we sieraden dan ook echt in de winkel. Geloof ons, dat moment dat het dan ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt en we het met jullie mogen delen, is een heel mooi en bijzonder moment!

En daar zijn we dan, bij dat moment. Het moment dat wij deze prachtige collectie aan jullie mogen voorstellen. De sieraden zijn allemaal verkrijgbaar in het goudkleurig en zilverkleurig en zijn opgefleurd met allerlei leuke edelstenen. We hebben vier verschillende soorten edelstenen meegenomen in onze collectie.

Amazoniet

Met de Amazoniet steen kom jij lekker positief de dag door. Deze steen brengt namelijk balans en is een sterke beschermer tegen negatieve energie. Daarnaast werk deze mooie steen kalmerend en brengt evnwicht bij stemmingswisselingen. Deze mooie steen heeft een prachtige blauwe kleur en geeft je een sprankelende look mee.

Citrien

Deze mooie steen is oranjebruin van kleur en behoort tot de kwarts familie. Deze steen trekt geluk, voorspoed en succes aan. Daarnaast staat deze steen voor creativiteit en brengt deze energie. Het mooie aan deze steen vinden we dat het een soort ‘magische’ uitstraling heeft.

Parel

De parel kennen we natuurlijk allemaal wel. Deze mooie ‘edelsteen’ heeft een vrouwelijke en elegante uitstraling. Daarnaast helpt de parel om stress tegen te gaan en blokkeert negatieve emoties. Daar worden we blij van!

Maansteen

De laatste edelsteen die we hebben verwerkt in de collectie is de Maansteen. De maansteen is wit doorzichtig van kleur en heeft een mooie parelmoerglans. De steen staat voor liefde en heeft een kalmerende werking.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over deze collectie als wij. Op 19 oktober organiseren wij een leuk evenement in onze winkel in Rotterdam om te vieren dat de collectie zo gaaf is geworden. Hier zullen we niet alleen onze nieuwe collectie aan jullie laten zien, maar krijg je ook een leuke goodiebag met producten van The Little Green Bag én My Jewellery. De sieraden zijn exclusief verkrijgbaar bij The Little Green Bag.

LET OP:  Geen enkele armband is hetzelfde waardoor ze per stuk uniek zijn. Ze zijn namelijk gemaakt van natuurlijke materialen. 
Share this: