Dé trends voor de koude winterdagen


De kou en regen laten zich weer zien en dat kan maar één ding betekenen: het is tijd voor warme chocolademelk met slagroom! Jammie! Wij snappen dat je liever lekker warm voor de openhaard blijft zitten, maar toch beloven wij je ook dat de wintertrends van 2019 veel goed maken! Zo kom jij de winterdagen warm én trendy door.

De luipaardprint scoort deze winter!

Stiekem is iedereen wel fan van een luipaardprintje hier en daar. Ook The Little Green Bag doet vrolijk mee met deze trend en dat is terug te zien in onze collecties. De Leopard Headband van My Jewellery geeft je én een leuke en hippe look in het haar, maar zorgt ook voor een beetje warmte. Dat is wel zo fijn met die koude temperaturen in het vooruitzicht. Ook de warme Dorothy Mitts wanten van Barts zijn zeker iets voor deze winter. Door de extra zachte fleece lining heb jij het écht niet koud meer.

De sjaals van Bickley and Mitchell: heerlijk warm en trendy

Net als tassen, heb je ook sjaals nooit genoeg! Ben je voor deze koude winterdagen nog op zoek naar een warme, maar toch ook stijlvolle sjaal? Bickley and Mitchell heeft ook dit jaar weer een aantal gave modellen uitgebracht waar jij zeker de koudere winterdagen mee zal trotseren. Ze hebben trouwens niet alleen toffe sjaals in hun collectie, ook de bijpassende handschoenen zijn een échte aanrader!

Ga voor groen en paars!

Volgens de wintertrends van 2019 wordt het geen grauwe en donkere winter. En daar zijn wij blij mee! Want met deze temperaturen hebben we de kleurrijke vooruitzichten hard nodig. Ben je meer van een subtiel lookje of hou je wel van een vette uitblinker? Met de paarse schoudertas slangenprint van My Jewellery scoor je extra goed door de vette print én de kleur. Ook de kleur groen gaan we veel terugzien en dan vooral de kleur van de avocado is helemaal hot. Ja, je leest het goed! Met de Cabana Tote Medium van Liebeskind ontpluim jij jezelf volledig tot een échte avocado.

Leer blijft hot

Overal waar je kijkt, blijven de leren items voorbij komen. Vooral in combinatie met de kleur zwart doet de trend het erg goed. De Helly Gloves van Markberg zorgen ervoor dat jij fashionable de winter doorkomt. Voor de echte rock en punk fans onder ons is dit een echt wishlist item! Oh ja, nog een leuk weetje, de handschoenen zijn namelijk geschikt voor smartphonegebruik doordat de wijsvinger en duim zijn voorzien van speciale leerstukken. Wij zijn dus fan!

Met zwart weet je dat je goed zit

Met zwart weet je dat je nooit de plank mis slaat. Ook wij zijn gek op zwart en hebben nu niet alleen hét perfecte zwarte jurkje in onze kast hangen, maar ook dé perfecte zwarte tas. Want naast ‘the perfect little dress’ die we allemaal wel kennen, bestaat de nieuwe collectie van Nuit Blanche ALLEEN uit zwarte ‘perfect little bags’. Waan-zin-nig! De handtassen zijn gemaakt van het beste leer en afgemaakt met gouden ijzerwaar. Dé tas geschikt voor ieder moment en een musthave voor elke vrouw.
Share this: