Sint is in het land: top 5 perfecte schoencadeautjes


Een van de leukste tijden van het jaar komt er weer aan. Er wordt hard aan de deur gekopt door de lieve Sint. En dat betekent ook dit jaar weer een verlanglijstje vol! Maar vind je het moeilijk welke cadeaus je hieraan wilt toevoegen? Geen probleem! Wij helpen je graag met het aanvullen van cadeaus voor je verlanglijstje. Dit jaar zijn de ideeën geïnspireerd op het geven of het krijgen van de perfecte schoencadeautjes. Gelukkig hebben wij een top 5 samengesteld met de meest ultieme Sint-items én geeft Sint drie paar regenlaarsjes voor kids van Bergstein weg!

1. Bergstein Cozy Pink

Ondanks het feit dat wij weer bezoek krijgen van de lieve Sint, is het buiten regenachtig en erg koud. Deze schattige sloffen van Bergstein zijn leuk én warm tegelijk. Kinderen genieten dus niet alleen van lekkere warme voeten tijdens het spelen, maar biedt de latex-onderkant van de zool ook genoeg steun om zo veel mogelijk te bewegen.

2. Bergstein Rain Boot Glam

Voorbereid genieten bij de intocht van Sinterklaas? Dat kan met de Bergstein Rain Boot Glam. Deze regenlaarsjes zijn handgemaakt van natuurlijk rubber. Ongeacht de intocht van de Sint of de conditie van het weer, deze laarsjes kunnen echt álles aan. De stoere laarsjes zijn voor zowel jongens als meisjes die op elk energiek moment speels genieten van hun dag.

3. DOIY Latte Socks

De smakelijke Latte Socks van DOIY zijn een super leuk cadeau! De Latte Socks houden je voeten lekker warm tijdens de koude winterdagen. De minimalistische uitstraling en subtiele details bieden een kleine toevoeging aan je (comfy) outfit. De sokken zijn gemaakt van katoen en super schattig verpakt in de vorm van een koffiebekertje.

4. Corkscrew Leopard kurkentrekker DOIY

De decemberdagen staan voor gezellige momenten om te genieten met vrienden en familie en te smullen van alle lekkernijen die de Sint met zich mee brengt. Kortom: veel gezelligheid! Bij deze unieke momenten hoort ook een lekkere fles wijn. Hoe leuk om dit moment in te luiden op een stijlvolle en feestelijke manier met de Corkscrew Leopard kurkentrekker van DOIY. Hiermee maak jij het hele moment! De kurkentrekker is gemaakt van roestvrijstaal en gaat jarenlang mee als de gadget van alle gezellige momenten.

5. De 30 Days Happiness Challenge English van DOIY

Alvast beginnen met het opschrijven van jouw goede voornemens? Maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen? De 30 Days Happiness Challenge van DOIY geeft je alvast een duwtje in de rug. De kaartjes zijn gebaseerd op het boosten en creëren van je eigen geluk. Een leuk cadeau om te geven aan jezelf of aan een ander om gelukkig te blijven op je eigen manier.

Winactie: dé Bergstein regenlaarsjes voor kids!

Sint heeft 3 extra paar Bergstein schoenen uit Spanje meegenomen en wie weet ben jij degene die straks de regen mag trotseren met deze gave boots. Kleur de kleurplaat met al je teken power op zijn állermooist in en wie weet win jij een van de regenlaarsjes voor kids van Bergstein!

De kleurplaat is te downloaden op onze website of op te halen in een van onze winkels. Ben je wel heel nieuwsgierig geworden en kan je niet langer wachten? Download de Sint kleurplaat dan nu hier.
Share this: