De mooiste items om te dragen naar je kerstdiner


Nog een weekje en dan zitten we allemaal volledig gestyled en in vol ornaat aan het kerstdiner. Wil je dit jaar net even een wat andere look, maar wil je er niet al te veel tijd aan kwijt zijn? Dan hebben wij een aantal leuke tips voor je om tóch fashionable bij je (schoon)familie aan te schuiven.

Shine bright like a diamond

Wat extra glitter en glamour is nooit verkeerd als we richting de feestdagen gaan. De Statement Druppel Kristal oorbellen van My Jewellery doen hun naam zeker eer aan. De holografische kralen maken jouw kerstoutfit echt af. Combineer de oorbellen met een casual, maar toch elegant zwart jurkje en je bent ready to shine aan het kerstdiner!

Ook aan je pols mag er met de feestdagen net wel wat meer glim aanwezig zijn. De armbandjes van A Beautiful Story zorgen voor een subtiele, maar toch ook sprankelende look waarmee jij je outfit net wat feestelijker maakt.

Je partyoutfit maak je echt af met de Medium Chain Pochette van Michael Kors. Door de zilveren teint, de metallic look en het kleine formaat van de tas is het een echte eyecatcher. De kleine tas biedt genoeg ruimte voor al je essentials. Super leuk om te combineren met een satijnen rok of nauwsluitende jurk.

Voel je een ster van de avond met de Star Collor Length Necklace van Orelia. Aan de ketting hangt een mooi subtiel bedeltje in de vorm van een ster. Voor een classy accessoire is de Freshwater Pearl Necklace X My Jewellery de perfecte keus! Aan de ketting hangt een zoetwater parel die staat voor rust, vrede en verlichting. En dat zijn de juiste termen die perfect passen bij de warme sfeer van de feestdagen.

My Jewellery Statement Druppel Kristal oorbellen – € 19,95

It’s a red Christmas

Met een touch of rood zit je altijd goed. Maar met de kerst weet je zeker dat je opvalt. Een tas is misschien ook wel het belangrijkste accessoire dat jouw outfit net dat extraatje geeft. Daarom is de Flash Clutch van Valentino het perfecte item voor kleine en handige spulletjes als je lipgloss, pasjes en telefoon.

De kracht van zwart

Met zwart weet je dat je sowieso scoort. Een klein zwart tasje kan dan ook eigenlijk niet ontbreken in je garderobe. De Cerise Crossbody Bag van The Little Green Bag of de Nova Crossbody van Nuit Blanche zijn niet alleen de perfecte tassen voor de feestdagen, maar ook voor de avondjes uit die er in 2020 vast weer aan gaan komen. De tas heeft plek voor al jouw persoonlijke spulletjes en kan na de feestdagen gecombineerd worden bij een casual outfit om je look net wat meer af te maken.

Een riem mag natuurlijk niet missen als final touch bij je feestelijke outfit. De Kettingriem La Vita Bella van My Jewellery is een behoorlijke trend dit moment. Dit accessoire voegt net het laatste stukje elegantie aan jouw look toe. Ook de Camila Belt van Guess is een echte topper onder de elegante riemen. De goudkleurige clipsluiting geeft je look een trendy uitstraling.

My Jewellery La Vita Bella – € 19,95

Pretty Hairdo’s

Je outfit is waarschijnlijk al bijna compleet; een tof paar schoenen erbij, een elegante make-up look en je bent ready to shine. Maar wat toch altijd lastig blijkt, is het creëren van het perfecte kapsel. Je wilt het dit jaar nét wat anders doen dan voorgaande jaren. En dat moedigen wij alleen maar aan zodat jij deze kerst écht opvalt. Met kerst mag je namelijk best even uitpakken en trouwens, je hebt vast ook geen tijd om tussen het koken door nog een halve dag in de badkamer bezig te zijn. Daarom hebben wij een paar leuke én makkelijke haarstijlen voor de feestdagen klaargezet.

Sophisticated low bun
Een mooie strakke knot blijft een elegante haarstijl voor elke gelegenheid. De classy haarlook is gemakkelijk te combineren met een goud of zilverkleurige Faux Leather Scrunchie van My Jewellery. Maak de look af met een aantal opvallende haarspelden, een paar statement oorbellen en een super outfit!

Sleek ponytail
Een sleek ponytail is een haarstijl die je binnen 5 minuten kan fixen. Maar om het toch net een beetje éxtra te maken, is de ‘sleeky’ stijl nog indrukwekkender met het haarschuifspeldje van My Jewellery waarop in parels ‘LOVE’ staat. Alle ogen zijn deze kerst gegarandeerd op jou gericht!

Messy Waves
Dit is een van onze favo’s! Met messy waves sla je de plank namelijk nooit mis. Maar ook omdat deze stijl weinig tijd in beslag neemt én de look super elegant is. Om de look wat op te leuken, kan je er een diepe zijscheiding in terug laten komen en een aantal statement accessoires aan toevoegen. You are good to go!

Loose braid
Een simpele vlecht in het haar geeft je look een rustiek gevoel. En dan hebben we het niet over de ‘strakke’ vlechten, maar juist over de vlecht die losjes over je schouders valt. Zet de vlecht wat losser in het haar en voeg er een tof accessoire aan toe, zoals een bloemstukje of statement speldjes.
Share this: