Het is gift giving maand bij The Little Green Bag!


Wij maken de decembermaand dit jaar extra bijzonder voor jullie. Wánt wij geven de hele maand december allerlei gave cadeaus weg bij jouw aankoop van onze producten! Michael Kors, Castelijn & Beerens, Cluse, Furla en nog veel meer! Let op dat alle acties gelden zolang de voorraad strekt. Dus waar wacht je nog op? Sla snel je slag, want The Little Green Bag staat klaar om jou de hele maand in het zonnetje te zetten met de tofste cadeaus.

Notebook covers

Castelijn & Beerens is al langere tijd erg serieus bezig met het duurzaamheidsbeleid voor hun producten. C&B ziet verduurzaming als een continue proces en is sinds kort merk-lid van de Leather Working Group. Wij dragen graag ons steentje bij aan het een klein beetje beter maken van de wereld. Deze maand geeft Castelijn & Beerens toffe notebook-covers weg met een speciale Moleskine-vulling. Een erg gaaf item om al jouw drukke plannen voor het nieuwe jaar 2020 in op te schrijven.

De trendy horloges van CLUSE tikken er vrolijk op los, ook tijdens de kerstdagen. En dat terwijl jij er moeiteloos als een fashionista uitziet met een klokje van CLUSE om je pols. Je arm candy is niet compleet zonder deze minimalistische en verfijnde items. En daarom natuurlijk extra leuk om een horloge van CLUSE cadeau te geven (of te krijgen)! Deze maand zit je met de notebook cover als gift helemaal goed. Het notitieboekje komt ook nog eens in een zilveren teint; feestelijk en chic!

Cadeaus Cluse en Castelijn & Beerens

Trendy sleutelhangers

MyK Bags biedt voor iedere zelfverzekerde en nuchtere vrouw het perfecte item. Hou je niet van al te veel frutsels? Dan is een tas van MyK Bags het perfecte exemplaar om aan te schaffen; een tas die niet om aandacht schreeuwt, maar die simpelweg mooi is in haar eenvoud. Alle items zijn van een tijdloos design en daarmee een goede investering voor de komende jaren. Én deze maand krijg je bij aankoop van een MyK Bags tas ook de Keyholder Pebble cadeau! Met deze sleutelhanger als extra accessoire is jouw MyK Bags écht ready to go.

Markberg staat bekend om haar gave lederen tassen, portemonnees en handschoenen. Het verhaal van Markberg wordt ook wel een love story genoemd. Dit komt door de liefde die de eigenaren hebben voor het creëren van luxe items, het maken van een verschil en voor elkaar. De accessoires van Markberg hebben een Scandinavisch design, gemengd met unieke details. En dit vinden wij de ideale kans voor het mix and matchen van de tofste items. Met de Markberg sleutelhanger als decembercadeau is de stijl deze maand extra leuk af te maken!

Furla staat bekend om haar Italiaanse fashion dat stijl ademt: natuurlijke elegantie, verfijning en creativiteit. It-girl Oliva Palermo, bekend om haar enorme stijlgevoel en diverse televisieverschijningen, is fan van Furla. Maar ook in fashionbladen wordt het merk de hemel in geprezen zoals Vogue, Marie Claire en Glamour. Deze maand ontvang jij een gave sleutelhanger cadeau bij jouw bestelling. Zo adem jij de Italiaanse stijl zelf door het dragen van een Furla tas + accessoire.

Myk Bags Bag Forest – € 119,95

Met Mister Miara weet je zeker dat je alle seizoenen goed zit met jouw items. Wij ontwerpen namelijk niet in seizoenen, maar als een ‘never out of stock’-collectie. De collectie is geïnspireerd door de natuur, mode en vrouwelijke elegantie over de hele wereld. Een perfect exemplaar om jouw outfit mee te stijlen. De gave gouden Chonca Keychain van Mister Miara krijg je deze maand cadeau bij een Mister Miara bestelling en zorgt dat jouw stijl net wat sprankelender wordt. En dat is waar we naar op zoek zijn in deze koude (maar toch feestelijke) wintermaand!

The Little Green Bag collectie biedt voor ieder wat wils en zo kan er worden voldaan aan alle wensen van jouw dierbaren. Bedenk maar wat je nodig hebt en wij hebben het voor je! Van leuke clutches, business bags tot aan de perfecte all-day handtassen. Elegantie, stoere look of juist casual; je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er al aan gedacht. En bij elke aankoop van The Little Green Bag ontvang je nu ook een gratis pink Card Etui. Het perfecte cadeautje voor onder de boom of erg praktisch om aan jezelf cadeau te doen natuurlijk.

Cadeaus MyK Bags, Markberg, Mister Miara & The Little Green Bag

Must have bags!

Met CabinZero ben je ervan verzekerd dat je goed voorbereid op reis gaat. Het is één van de meest bekende rugzakkenmerken onder de echte avonturiers. En wij maken je de komende maand extra blij door aan elke bestelling van CabinZero een Hip Pack toe te voegen. Een leuk feitje over de Hip Pack tassen: de tassen zijn overal traceerbaar. Huh wat? Alle tassen zijn namelijk voorzien van een code die op de site Okoban is aan te melden waardoor de tas wordt geregistreerd. Het platform wordt veel gebruikt door vliegvelden en vliegtuigmaatschappijen om verloren bagage te traceren. Altijd handig!

The Little Green Bag Beech Waistbag – € 69.95

De collectie van Guess bij The Little Green Bag is alles waar je ooit van hebt durven dromen. Voor elke gelegenheid is er wel een perfect exemplaar te vinden. En dat vinden wij genieten, want je hebt soms ook écht voor elke gelegenheid een ander soort bag nodig. En bij Guess bestellingen ontvang je nu een gave Guess strop rugzak zodat je de extra spulletjes toch fashionable mee kunt nemen.

Zusss heeft de laatste jaren een flinke spurt gemaakt en is een enorm populair Nederlands merk geworden op het gebied van fashion en lifestyle. De collectie is voor de echte basic, stoere maar toch ietwat eigenwijze persoon onder ons. En de accessoires van Zusss zijn ideaal voor het uitzoeken van een cadeautje voor de kerstdagen. En nu krijg je er ook een toffe canvas tas bij met een leuke spreuk van Zusss. Perfect voor de cosy days!

Cadeaus Guess, CabinZero & Zusss

Shine met toffe accessoires

Alle items van Michael Kors, van tassen, portemonnees tot aan sleutelhangers, zijn een lust voor het oog. Tegenwoordig ook één van de meest bekende en populairste merken ter wereld. De collecties staan voor luxueus, casual chic, maar met een tijdloze elegantie die nooit zal misstaan in je garderobe. Om het merk nog wat exclusiever te maken, ontvang je de hele maand december een onwijs gave trendy portemonnee clutch. Zo heb je alles bij de hand en ga je chique de paris de deur uit. Ook Fred de la Bretonière staat bekend om zijn hoge kwaliteit en exclusieve designs. Alle items hebben een robuuste uitstraling met een uniek karakter. Deze maand krijg je van dit toffe merk een portemonneetje bij je bestelling.

Het verhaal achter het sieradenmerk Orelia is er niet zomaar eentje. Met het liefdesverhaal van Louisa en haar zoektocht naar de man van haar dromen, waan je je in een soort sprookjesbos. In alle sieraden vind je de inspiratie vanuit alle hoeken van de wereld. Je draagt dus een echt levensverhaal met je mee. Om je sieradenlook net wat meer af te maken krijg je deze maand de gouden Mini Triangle Stud oorbellen cadeau; een subtiele touch of gold.

Cadeaus Michael Kors, Fred de la Bretonière & Orelia

Verzorg je tas met liefde

Je hebt zo veel wensen, maar er zijn nog zo veel meer tassen. De collectie van Plevier bestaat uit business bags die ideaal zijn voor het dragen van je laptop naar lange kantoordagen. Naast de functionaliteit van de tas, is het ook wel zo belangrijk dat de tas stijlvol is. Maar wat neem je naast je kantoorspullen nog meer mee? Agenda, portemonnee, telefoon, flesje water en misschien een lunchpakketje? In een Plevier tas weet je dat je alles mee kunt nemen en ben je ready to rumble. Het is natuurlijk wel zo fijn dat jouw leren tas lang mooi blijft. Daarom geven we deze maand een onderhoudscrème cadeau zodat elke tas de komende jaren lang en goed mee gaat.

Met een rugtas van XD Design weet je zeker dat al jouw spullen altijd veilig zijn opgeborgen. Het merk richt zich namelijk specifiek op anti-diefstal rugzakken. Maar vaak is het probleem met grotere tassen, en een van de grootste ergernissen, dat je niets meer kunt vinden. Daarom geven wij jou deze maand een packing cube cadeau bij een XD Design aankoop. Zo kan je zelf je tas inrichten hoe je het zelf wilt en maak je je rugzak écht eigen. Of misschien krijg je wel een powerbank cadeau bij je aankoop! Zo ben je ook onderweg altijd bereikbaar.

Cadeaus Plevier & XD Design

Warm de winter door

Bij POM Amsterdam is geen dag hetzelfde! Elk exemplaar van dit merk maakt je gehele outfit compleet en geeft een unieke twist met een added colour. De droom van de twee Amsterdamse dames was om vrouwen een kleurinjectie in hun leven te geven. Een kleurrijke sjaal met verschillende patronen, designs en stofsamenstellingen; dat is POM Amsterdam. Menig beauty- en fashionblogger wordt gespot met de toegankelijk en vooral kleurrijke sjaals. Ook heerlijk voor deze ijskoude winterdagen. De printjes en kleuren van de sjaals zijn deze maand ook omgezet in toffe ansichtkaarten die je bij aankoop van een sjaal cadeau krijgt. Gaaf om thuis op te hangen of te versturen naar een vriend of vriendin.

Een lekkere kop warme chocolademelk, kerstfilm om bij weg te zwijmelen en een dikke warme trui. De perfecte omschrijving van een heerlijke avond of zondagochtend wanneer het buiten ijs- en ijskoud is. Nog comfortabeler om hier de kleurrijke sokken van Happy Socks of Alfredo Gonzales bij aan te trekken. Dan weet je echt dat je niet meer naar buiten hoeft. Deze maand krijg je bij je sokken van Happy Socks een paar kindersokken cadeau. En bij aankoop van een giftbox van Alfredo Gonzales krijg je krijg je ook een paar sokken cadeau. Heerlijk voor die koude winterperiode!

Cadeaus Alfredo Gonzales, Happy Socks & POM Amsterdam

Share this: