De perfecte party looks voor New Years Eve


Ben je op zoek naar inspiratie voor het updaten van je winter garderobe? Dan zit je bij The Little Green Bag goed! Elk seizoen komen er een aantal opvallende trends tevoorschijn om je look een volledig andere uitstraling te geven. Laten we het houden op: new year, new me! Met deze guide werpen wij een blik op de meest fashionable trends waar je gegarandeerd een item van wilt hebben!

Metallic

Metallic is en blijft een enorme trend. Het moderne metallic ontwerp is een echte eyecatcher! Metallic items zijn een zekere hit en gemakkelijker te combineren dan je denkt. De meest makkelijke metallic kleuren om te combineren zijn zilver, goud en rosé goud. Met het toevoegen van enkele metallic items geef je je outfit net iets extra’s en hoef je niet je volledige winter garderobe aan te passen.

Met de Metallic Belt Bag van Liebeskind zijn alle ogen op jou gericht waar je ook bent. De stijlvolle heuptas is uitgevoerd in zacht leer en heeft een metallic look. De tas sluit middels een klep in het hoofdvak met magneet-sluiting en is voorzien van een afneembare riem. Dankzij de riem kan de tas over de schouder of crossbody gedragen worden. Oftewel: 3 verschillende looks in één tas. Met de Metallic Belt Bag van Liebeskind sla je de plank niet mis!

Liebeskind Belt Bag Metallic Foil – € 149,90

Natuurlijk wil je tijdens de koude dagen niet alleen in stijl gekleed, maar ook lekker warm naar buiten kunnen. De Rains Long Puffer Jacket in Metallic charcoal is een super jas! Dankzij het dikke materiaal en de samenstelling van de stoffen is de jas water- en windafstotend. De Puffer bevat twee steekvakken aan de zijkant van de jas. En een capuchon die je dankzij de touwtjes veilig om je hoofd kan bevestigen. Ga stijlvol de deur uit met de Long Puffer Jacket van Rains!

Met de zilveren Medium Pouch van Estella Bartlett berg je blinkend je essentials op. De classy clutch is uitgevoerd in vegan friendly leer. De clutch van Estella Bartlett is een echte it-bag voor de feestdagen en valt gemakkelijk te combineren met een satijnen jurk of rok. De clutch is een super leuke accessoire voor het afmaken van je outfit!

Estella Bartlett Medium Pouch – € 22,00

Glitter en glam look

De wintermaanden zijn alles behalve saai als het gaat om de modetrends, events en natuurlijk de gezellige momenten met vrienden en familie. We zien heel veel donkere kleuren, maar de glitter-trend is in deze tijd de perfecte toevoeging om de kleuren wat feestelijker te maken.

Een glitter item dat absoluut niet mag ontbreken in je garderobe is de Cover Stardust van LouLou Essentiels. Dit is een glamourous cover voor op je bag body. Uitgevoerd in leer en bewerkt door de glitters is dit een echte eyecatcher. De cover kun je gemakkelijk vastklikken met de drie handige drukknoopjes aan de bovenkant en hiermee tover je je tas in een handomdraai om in een uitblinker die je toevoegt aan je outfit.

Wil je op een stijlvolle manier je pasjes opbergen? Dat kan met de Miniwallet Crystalline van Secrid. Zo weet je zeker dat alle ogen op jou gericht zijn wanneer jij je cardprotector uit je tas haalt. Een top portemonnee in compact formaat; een echte eyecatcher dus!

Secrid Miniwallet Crystalline – € 74,95

When life gives you Monday, dip it in glitter and sparkle all day.” – Ella Woodward

Contrast stiksels en quilt

Contrast stichting, ook wel de ‘doorgestikte stof’ genoemd, is een trend die ook dit jaar niet te missen is! De stiksels zijn een bekende trend van de jaren 70, vooral onder de motorrijders is de stof enorm populair. Denk bijvoorbeeld aan zwarte leren broeken, compartimenten in pool wit stiksels, metalen gespen en glanzende laarzen.

Dit borduursel is te zien op super veel items, zoals op gestructureerde jassen met de focus op de zak, trenchcoats met opvallende stiksels op de knopen of denim broeken. Een andere trend waar dit borduursel ook in naar voren komt, heeft de naam ‘quilting‘. Bij deze trend worden twee of meer lagen stof aan elkaar genaaid om een dikker gewatteerd materiaal te vormen. Deze naaitechniek heeft zich breed verspreid binnen de mode-industrie en is vooral bekend van het merk Chanel.

Valentino Handbags Mandolino Satchel – € 99,99

Ook wij doen mee aan deze trend en hebben een aantal essentials die je van ons echt niet mag missen! De Unica Small Handbag van Liu Jo is een casual tas voor dagelijks gebruik. En hoe schattig is het kleine formaat van de tas? Op dit moment hebben alle fashion queens een kleine editie in hun bezit. Ook jij weet dus zeker dat je met dit item in je kast hoog scoort in mode land!

Ben je toch meer fan van een groter item en heb je graag al je spullen bij de hand? Dan is de Mandolino Tote van Valentino Handbags een echte must-have. De trendy tas is gemaakt van hoogwaardig kunstleer en is afgewerkt met goudkleurige studs. We love it! Deze tas valt leuk te combineren met een casual outfit waarbij de focus ligt op de tas. Maar ook erg gaaf bij een leuk jurkje om je look compleet te maken. Deze eyecatcher van Valentino is een echte it-bag!

Last but not least: de perfecte tas voor a night out! Ben je geen grote fan van een handtas tijdens het stappen, maar wil je toch je belangrijkste essentials bij je hebben? Én natuurlijk een tof accessoire toevoegen aan je outfit. Dan is de Not Adjustable Chain Belt with Pouch van Guess zeker iets voor jou! De doorgestikte heuptas is met mooie steentjes afwerkt en tovert de tas om in een geweldige must-have die écht niet mag ontbreken in je garderobe.
Share this: