Top 10 meest verkochte tassen van 2019


Vandaag is het zo ver: we nemen afscheid van 2019. Ook dit jaar zijn er weer geweldige tassen van verschillende soorten merken, materialen en collecties verkocht. Om het jaar met een knaller af te sluiten, hebben wij een top 10 van de meest verkochte tassen van 2019 voor je samengesteld. Sluit het jaar stijlvol af met een van onze bestsellers!

1. The Bag Small – Cowboysbag

The Bag Small is één van de klassiekers onder de tassen van Cowboysbag. Dit is een super stoere en multifunctionele handtas en uitgevoerd in hoogwaardig leer. De tas heeft een extra lang hengsel, twee grote voorvakken met rits en een ruime binnenkant. Dit exemplaar is dus groot genoeg voor een laptop en een aantal A4-papieren. The Bag Small van Cowboysbag is dé tas voor on-the-go.

The Bag Small Cowboysbag

2. Laptop Fairbanks – Cowboysbag

De Bag Fairbanks is dé geschikte werktas van Cowboysbag. Een ruime tas met gewatteerd laptopvak voor een laptop tot maar liefst 15 inch! En natuurlijk binnenvakken met alle ruimte voor je persoonlijke eigendommen. De Bag Fairbank is een perfecte toevoeging aan je drukke werkleven.

3. Floid – Eastpak

Op zoek naar een iets grotere tas om altijd voorbereid de deur uit te gaan? Dan is de Floid rugzak van Eastpak de perfecte keuze. Deze rugzak heeft genoeg ruimte om bijvoorbeeld A4-mappen in op te bergen, maar ook om bij je te hebben als handbagage tijdens het reizen. De gewatteerde tas biedt de nodige steun en comfort tijdens het dragen. Middels een gespsluiting aan de voorkant, is de tas gemakkelijk te openen en sluiten voor extra stevigheid en natuurlijk veiligheid. Deze multifunctionele rugzak van Eastpak mag niet ontbreken in je collectie.

4. Kanken – Fjallraven

De klassieke Kanken van Fjallraven is een handige, bestendige en waterafstotende laptop-rugzak. De Kanken is uitgevoerd in Vinulon F en zodra het materiaal nat wordt, maakt de zwelling van de stof het materiaal waterbestendig. De tas heeft een verwijderbaar zitkussen, gewatteerde schouderbanden en een reflector in het logopatch. De rugzak is een tas die je draagt tijdens een spannend avontuur, het winkelen of handig voor naar school of werk. Een super rugzak die bij je blijft tot het eind!

Kanken – Fjallraven

5. Backpack – Rains

De Backpack van Rains is een minimalistische rugzak. De tas is uitgevoerd in polyester en PU met waterafstotende werking. De rugzak is praktisch ingedeeld met een binnenvak voor je laptop, een hoofdcompartiment voor andere belangrijke spullen en een veilig verborgen opbergvak voor je telefoon. De Backpack van Rains kan alles aan!

6. Backpack Mini – Rains

Zoals de naam al verklapt, is de Backpack Mini van Rains de kleinere versie van de Backpack hierboven. Ook deze rugzak is uitgevoerd in polyester en PU met een waterafstotende werking. Met de Backpack Mini hou jij je waardevolle spullen goed droog. Handig wanneer je wel graag een backpack bij je draagt, maar niet in al te groot formaat.

Backpack Mini – Rains

7. Soocon – Ted Baker

De Soocon van Ted Baker is een trendy schoudertas. Deze ruime shopper heeft geen sluiting, wat het ideaal maakt om overal mee naar toe te nemen. Ook kun je al je eigendommen binnen handbereik opbergen in het hoofdvak. Een stijlvolle tas voor elk moment van de dag.

Soocon – Ted Baker

8. Silcon – Ted Baker

Hou al je essentials bij elkaar met de Silcon shopper van Ted Baker. Dit is de perfecte tas voor het meenemen van al je spullen die je daadwerkelijk nodig hebt. Het hoofdvak biedt genoeg ruimte en toegang voor het opbergen van al je benodigdheden. Met de Silcon van Ted Baker vergeet je nooit één van je items.

9. Adair Laptop Bag – The Little Green Bag

De Adair Laptop Bag van The Little Green Bag maakt je outfit helemaal af. Uitgevoerd in hoogwaardig kunstleer in een medium formaat, geeft deze tas een perfecte elegante touch. Je persoonlijke eigendommen zijn op te bergen in het hoofdvak dat sluit middels een rits. In het interieur is plaats voor een laptop van 15 inch. Naast het laptopvak is er genoeg ruimte voor al je andere persoonlijke eigendommen. Steel de show met deze stijlvolle Adair Laptop Bag van The Little Green Bag!

Adair Laptop Bag – The Little Green Bag

10. Divina Clutch – Valentino

Wil je luxe uitstralen? Dan zit je met de Divina Clutch van Valentino Handbags zeker goed. De classy clutch is gemaakt van PU-leer. De clutch bestaat uit een hoofdvak met rits en een open vak. De tas is gemakkelijk te dragen over de schouder door het lange hengsel. Het zilverkleurige hardware geeft de clutch nog een extra touch aan luxe voor de perfecte uitstraling. De Divina Clutch is geschikt voor ieder avondje uit!

Heb je een tas gezien die je graag wilt hebben? Deze items zijn gemakkelijk verkrijgbaar via onze webshop. Maar je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om gezellig even langs te komen in één van onze winkels. Tot snel!
Share this: