Blue Monday: toffe blauwe items


Blue Monday, een van de meest deprimerende dagen van het jaar. Althans, dat is de reputatie die deze dag heeft. Maar wij zien deze dag als een extra excuus om een toffe (blauwe) tas aan te schaffen. Heb je last van een winterdip? Geen stress. Met deze top 10 aan de leukste blauwe items vrolijken wij jouw dag op en geven je wat extra kleur mee.

1. Laauw – Luna Mini Round Shoulderbag

Ben je toevallig in een blauwe mood vandaag? Dan is de Luna Mini Round Schoulderbag van Laauw de perfecte keus. Mocht je niet in een blauwe mood zijn, ook geen probleem. De tas is namelijk ook in het bordeaux, cognac en zwart verkrijgbaar. De Luna schoudertas is ontworpen om te laten zien dat je trendy en hip van momenten kunt genieten met het oog op kwaliteit en de toekomst. Met deze tas ben je niet alleen ecologisch verantwoord bezig, maar loop je ook nog eens met een van de hipste tassen rond die je leuk kan combineren met elke outfit.

2. Michael Kors – Jet Set Small

Ben je nog op zoek naar een subtiele tas, maar wel met een classy touch? Dan zit je met de Jet Set Small van Michael Kors zeker goed. De elegante crossbody heeft een klein formaat en zeker een must als je van kleine tasjes houdt. Leuk om te combineren met een all black outfit, gave hakken en een lange trenchcoat. Een volledige elegante look!

3. Parkland – Bayside

Met de Parkland Bayside rugzak beleeft je kleine super leuke avonturen. De kinderrugzak is geheel ontworpen om alle intensieve avonturen van kinderen te doorstaan. Het ruime interieur biedt voldoende ruimte voor alle benodigdheden van je kleine avonturier. Een dagje op stap of rondrennen en spelen op het schoolplein; de Bayside rugzak kan alles aan.

4. Pig & Hen – Salty Steve

Ondanks je winter mood is het altijd leuk om je polsen een beetje op te vrolijken met toffe accessoires. De Salty Steve armband van Pig & Hen is een stoere armband voor mannen. Het model is voorzien van een gevlochten patroon en stainless steel voor een langdurige trendy armband. De armband valt leuk te combineren met een jeans en tof T-shirt.

5. Herschel Supply Co. – Retreat

De Retreat is een stoere rugzak van Herschel Supply Co. Niet alleen het ruime interieur en het makkelijke draagcomfort dragen bij aan een super tas voor on-the-go, maar ook de uitstraling geeft de casual rugzak weer een andere look. De Retreat is de ultieme rugzak voor een druk werk- en/of schoolleven.

6. Estella Bartlett – The Loman Saddle Bag

Een andere blauwe klassieker is de Loman Saddle Bag van Estella Bartlett. Deze crossbody tas is een super accessoire voor iedere outfit. De toffe kleur geeft je look net iets extra’s en is een echte eye catcher. Met de Loman Saddle Bag loop je zeker geen blauwtje op.

7. Furla – Metropolis Small Crossbody

De Metropolis Small Crossbody is een trendy tas van Furla. Met deze crossbody straal je pure elegantie uit. De tas valt leuk te combineren met een chique zwarte pantalon, nette blousje en killer high heels. Zo weet jij in ieder geval zeker dat je een pletterende indruk achterlaat.

8. A Beautiful Story – Beauty Lapis Lazuli ring

Op deze Blue Monday die bekend staat als de meest deprimerende dag van het jaar, ben je vast wel toe aan wat verbinding, eerlijkheid en een versterkte band met alle mensen die je lief hebt. De Beauty Lapis Lazuli Ring van A Beautiful Story staat voor het verbinden van deze behoeftes. De blauwe Lapis Lazuli edelstenen versterken waar je naar op zoek bent. Met dit kleine accessoire heb je toch nog iets leuks om naar uit te kijken.

9. Rains – Backpack

Met de Backpack van Rains blijven je laptop en documenten droog! Dit is een praktische rugzak gemaakt om alle weersomstandigheden te weerstaan. Deze minimalistische rugzak gaat perfect samen met de Rains regenjas.

10. Mister Miara – Hazel Crossbody

Met de Hazel Crossbody van Mister Miara ga je trendy de deur uit. Dit model is gemaakt van vegan kunstleer en heeft door het kleine tot middelgrote formaat genoeg ruimte voor al je essentials. De Hazel Crossbody is een stijlvolle, tijdloze tas en een mooie aanwinst voor de echte fashionista’s onder ons.
Share this: