Knallend 2020 in met deze goede voornemens


We zitten inmiddels alweer in 2020 en waarschijnlijk zeggen we weer met z’n allen: dit jaar ga ik mijn goede voornemens écht uitvoeren. Maar laten we eerlijk zijn: je beseft nu vast dat van minstens de helft van die goede voornemens in 2019 niet erg veel terecht is gekomen. Toch jammer. Maar gelukkig ben je echt niet de enige. Ook wij hebben daar last van. Maar.. des te meer redenen om ook in 2020 weer te zeggen: dit wordt het jaar waarin ik mijn goede voornemens echt ga waarmaken! En wij doen weer net zo leuk met jou mee.

Sporten blijft een dingetje

Ja echt. Daar is ‘ie weer. Ik schat zo in dat dit voornemen bij iedereen hoog bovenaan het lijstje staat. Laten we met elkaar weer even wat fitter worden en er dit jaar echt voor gaan! Vooral na de afgelopen weken waar het eten en de drank in overvloed waren, lijkt het ons een goede start van het jaar om nu écht meer te bewegen. En je zult zien dat wanneer je bezig bent, het echt nog zo erg niet is. Nee, echt niet.

Schijnt het zonnetje? Verplaats die work-out dan lekker naar buiten. Geen excuus meer voor het krijgen van koude handen, want met een tof paar handschoenen van Guess ben jij ready to move! Ook een fijne muts mag op een sportief moment niet ontbreken, dus wij hebben ervoor gezorgd dat er weer genoeg leuke items binnen zijn! Met een lekkere muts van Bickley and Mitchell weet je zeker dat je fashionable in beweging blijft.

Ben je meer van de sportoefeningen binnenshuis? Ook daar hebben wij de perfecte oplossing voor. Met de yogamatten van DOIY kan je comfortabel alle yogaoefeningen uitvoeren. Maar ook zijn de matten gemakkelijk mee te nemen naar een yoga les. Met de Persian Carpet of de prachtige Terrazo yoga mat maak jij zeker weten een goede indruk. En wil je jezelf op sportief gebied uitdagen? Ga dan voor de Yoga Challenge van DOIY en maak yoga nog leuker! Met deze challenge heb je voor de komende 30 dagen elke dag een leuke dagelijkse activiteit, waarmee je yoga nog beter ontdekt. Bij yoga draait het erom dat je je focust op het heden, waarbij je lichaam, gedachten en geest met elkaar in verbinding brengt. Dit geeft ons kracht, flexibiliteit, gezondheid, vrede en uiteindelijk geluk. Wacht dus niet langer en trek snel jouw eerste kaart!

DOIY Terrazo Yoga Mat – € 35,00

Goed voorbereid met DOIY

Je ziet het steeds populairder worden: groener en duurzamer leven. En hoe het er nu naar uit ziet, gaat deze ‘trend’ in 2020 alleen maar nog populairder worden. Ook wij doen mee. En met de 30 Day Go Green Challenge ga je goed van start. In de challenge box zitten 30 kaartjes waar verschillende opdrachten in staan omtrent duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan afval scheiden, je kleding kouder wassen of geen plastic rietjes meer gebruiken. Ga jij de challenge met ons aan?

DOIY 30 Day Go Green Challenge – € 9,95

Het leven een beetje opvrolijken? Daar weet DOIY wel raad mee. Wil je dit jaar je spullen écht niet meer kwijtraken? Dan zit je met de Le Videpoche zeker goed. Hiermee berg jij je spullen voortaan altijd georganiseerd op. Deze desk is perfect voor het opbergen van je dagelijkse essentials en kan je je spullen altijd snel terug vinden!

DOIY Le Videpoche – € 34,95

Ook dit goede voornemen is een welbekende onder veel mensen: stoppen met roken. En wij zullen je dit jaar aanmoedigen om deze (slechte) gewoonte af te leren. Het zal je ook vast niet onbekend zijn dat het lastig is om van de een op de andere dag te stoppen met roken. De 21 Days To Stop Smoking van DOIY gaat jou dan ook helpen om écht te stoppen met roken. De box bevat 21 handige tips en opdrachten om het stoppen wat makkelijker te maken. Met deze box weet jij dat het volledig stoppen met roken steeds meer in zicht is!

DOIY 21 Days To Stop Smoking – € 9,95

Het is tijd om te reizen!

Wordt 2020 het jaar van de stedentrips of misschien wel van de verre reizen? Wij vinden het nieuwe jaar in ieder geval weer een goed excuus voor het boeken van een weekendje weg. En daarbij is het meeslepen van je saaie en oude koffer echt passé. Met de koffers van SUITSUIT loop jij voortaan als een echte fashionista over het vliegveld of het station met jouw stijlvolle koffer. De koffers van SUITSUIT zijn echte blikvangers voor op reis. Met de koffers uit de Fabulous Fifties en de Fabulous Seventies collectie ga je altijd stijlvol op reis!

Ben je meer fan van een reistas? Dan hebben wij ook meer dan genoeg keus in reistassen. De Hannes reistas van Sandqvist is dé tas die jij nodig hebt voor je volgende welverdiende vakantie. Er is genoeg ruimte voor al jouw spullen en zorgt ervoor dat alles veilig op jouw eindbestemming aankomt. Een topper van een reistas dus!

Altijd te laat? Dit jaar niet meer!

Ben jij degene die altijd nét iets te laat aan komt op een etentje of feestje? En krijg jij dit dan ook meerdere keren op een avond te horen? Dan weet je dat het nu echt tijd is om hier iets aan te veranderen. Daarom is het goed om dit jaar het goede voornemen door te zetten om altijd (oke, net wat vaker) op tijd te komen. Dit is het perfecte moment voor het aanschaffen van een nieuw horloge! De CLUSE horloges zijn echte eye catchers als het gaat om accessoires aan je pols én de trend van dit moment. De grote klokjes en verwisselbare bandjes zorgen ervoor dat ze bij elke moderne look passen. Zo creëer je tal van nieuwe looks met een van de toffe horloges en kan niemand ooit nog zeggen dat je te laat bent.

CLUSE Minuit Mesh Silver & Black Strap Gift Box – € 99,95

Investering in jezelf

Je mag soms ook jezelf best een beetje verwennen, vinden wij. Dit kan immers vaak een goede boost zijn voor je zelfvertrouwen en het geluk in je leven. En laten we eerlijk wezen, het geeft soms best een lekker gevoel om ook jezelf iets cadeau te geven, toch? Dan is 2020 het jaar om eindelijk eens te investeren in die ene tas die je al zo lang op je wishlist hebt staan. De fashionable Furla Metropolis Mini Crossbody staat bij menig vrouw bovenaan. Het merk Furla zorgt voor echte luxe uitstraling en maakt een trendy look compleet. Een investering waar jij zeker weten geen spijt van gaat krijgen!

Furla Metropolis Mini Crossbody – € 245,00

Ook de tassen van Michael Kors zijn een lust voor het oog en op dit moment is het merk één van de meest bekende en populairste merken ter wereld. Speciaal ontworpen voor de moderne vrouw met gevoel voor stijl. De Jet Set Travel van Michael Kors is het ideale crossbody tasje. Het perfecte item voor al die avondjes uit met vriendinnen die ongetwijfeld ook in 2020 weer op de planning staan.
Share this: