Nieuwe collecties en merken voor SS20


De collecties voor SS20 komen weer binnen en ook dit jaar zitten er weer pareltjes tussen! En natuurlijk nog fijner dat we met deze nieuwe items nog iets minder lang hoeven te wachten tot het zonnetje weer om de hoek komt kijken. Tenminste.. de nieuwe collecties laten je even in deze waan. Lees snel verder om de allernieuwste items te checken.

Rock met Valentino Handbags!

De SS20 collectie van Valentino Handbags is er weer eentje om van te smullen. Wij zijn in ieder geval fan! En eigenlijk is je garderobe pas echt compleet wanneer je een van deze toppers in je bezit hebt. De Falcor Tote is een blijvertje en zorgt ervoor dat jouw outfit altijd trendy en compleet is. Ook de Falcor Satchel is een tas die gegarandeerd mee op pad gaat tijdens een avondje uit! Maar natuurlijk heeft Valentino Handbags nog meer snoepjes in de nieuwe collectie.

Met Liu Jo, scoor je zo

Een sterk merk dat speciaal staat voor de modieuze en moderne vrouw. En daar hebben we jouw aandacht al. We hebben het hier over Liu Jo. Een van de grote spelers in de fashion industrie. We love it! Met de Bumbag en de Cross Over zit je bij Liu Jo helemaal aan het juiste adres. Vrouwelijke en sophisticated tassen met een glamour touch waarmee jij een moderne en vrouwelijke look creëert. Ook voor een elegante business look zijn het de perfecte items om een verpletterende indruk mee achter te laten.

Kipling is back

Het merk dat we allemaal wel kennen: Kipling. Het doet ons een beetje denken aan de goede oude tijd van vroeger; toen de Kipling rugzakken al helemaal hot waren en dé tassen voor school en travel. Sinds een paar weken is ook dit merk aan ons assortiment toegevoegd. Doordachte designs die informeel en cool zijn. De Seoul rugzak is een stoere, maar praktische en lichte rugzak waarmee jij alles zorgeloos met je mee kunt dragen. De tassen zijn waterafstotend en dat is natuurlijk ideaal in een kikkerlandje als de onze. Maar ook de sporttassen van Kipling zijn echt eye catchers. Met de Onaldo sporttas kan jij al je sportattributen handig vervoeren en stap je ook nog eens trendy de sportschool binnen!

Kipling Onaldo Laser Blue – € 85,00

De musthaves van Michael Kors

De tassen van Michael Kors zijn een lust voor het oog en altijd erg populair bij The Little Green Bag. Ook in de SS20 collectie zijn weer een aantal toffe items te vinden. De EW Tote is een topper voor dagelijks gebruik. Al jouw essentials passen in deze tas zodat jij altijd voorbereid de deur uit gaat. Ben je op zoek naar een wat meer classy model? Dan is de Jade XD Gusset Crossbody er eentje waar jij zeker weten een WOW-indruk mee achter laat waar je ook binnen komt. Voor velen is een item van Michael Kors een echte musthave en ook deze items vallen daar zeker onder!

Oroblù: sexy bodywear

The Little Green Bag heeft ook kousen en panty’s aan haar collectie toegevoegd. Kwaliteit, stijl en elegantie; dat is waar Oroblù voor staat. Door het innovatieve karakter van Oroblù komen er steeds weer unieke producten op de markt, waarvan er vele absolute bestsellers zijn. Met een van de mooie panty’s of kousen zorg jij voor een klassieke uitstraling in de winter én zomer. Ja zeker, je leest het goed. Ook in de zomer zijn panty’s te dragen. Deze panty’s zijn van een net iets minder dikke stof en geven net wat meer elegantie onder een jurkje. Maar ook voor een business lookje de ideale items om te dragen. Met Oroblù weet je dat je goed zit!
Share this: