De leukste cadeaus voor Valentijnsdag


Vrijdag 14 februari is het weer zo ver: Valentijnsdag. De dag dat je jouw liefde mag gaan verrassen en verwennen. Toch blijft het lastig om ieder jaar weer een origineel cadeau te verzinnen. Wij helpen je daarom een beetje op weg met wat inspiratie voor de leukste cadeaus voor Valentijnsdag!

Cadeaus voor haar

Bijna iedere vrouw is wel blij te maken met een mooi sieraad. En gelukkig hebben wij genoeg toffe sieraden in ons assortiment om jouw liefde mee in de watten te leggen. Orelia heeft allerlei verschillende sieraden, zoals ringen, oorbellen, armbanden en kettingen. Je vindt er van alles. En om even in de Romeo and Juliet sferen te blijven, is het verhaal van Orelia er eentje voor in de boeken. Oprichtster Louisa is tijdens de zoektocht naar de man van haar dromen geïnspireerd geraakt door het oosten van Azië. Daaruit is de collectie van Orelia ontstaan. De sieraden zijn trouwens ook voor een leuk prijsje te scoren; ook niet onbelangrijk natuurlijk. De Hammered Heart Gift Envelope is een mooie en hippe ketting van Orelia met een hartvormige hanger. Het kettinkje wordt ook geleverd met een envelop en bijhorend kaartje. Leuk om aan je vriendin, je bff of gewoon aan jezelf (ook dat mag wel eens) cadeau te doen!

Wil je jouw vriendin dit jaar echt goed in het zonnetje zetten? Dan is dé perfecte tas natuurlijk ook een knaller om als cadeau te geven. Zo scoor je de Divina SA Clutch van Valentino Handbags voor € 59,99 en weten wij zeker dat je hier gegarandeerd mee scoort! De tas staat bekend om haar handige formaat waarin voldoende ruimte is voor je pasjes, sleutels en smartphone. Het ideale item voor een avondje uit!

Heb je een vriendin die maar niet genoeg krijgt van sieraden? Dat begrijpen wij overigens wel hoor, want je kunt natuurlijk niet genoeg armbandjes en kettinkjes in je collectie hebben! Of misschien ben je zelf wel een nummer 1 sieraden fan? De Mini Jewellery Boxes van Estella Bartlett zijn elegante doosjes om je sieraden in te bewaren. Zo heb jij op vakantie altijd al je sieraden bij de hand én zijn ze mooi, veilig en handig opgeborgen!

Cadeaus voor hem

Voor mannen is het vaak nog lastiger om een origineel en tof cadeau te vinden. De portemonnees van Secrid zijn voor velen de ideale uitvinding. Steeds meer muntgeld en briefgeld wordt tegenwoordig vervangen door enkel pasjes, zoals creditcards en pinpassen. De wallets van Secrid zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dus grote kans dat jij hét perfecte item vindt dat past bij zijn persoonlijke stijl. En de Secrid portemonnees bieden ook nog eens bescherming aan jouw privacy gevoelige informatie. Erg fijn dus!

Ook de armbanden van Pig and Hen doen het goed bij de mannen. De armbanden zijn gemaakt van gevlochten scheepstouw én van hoge kwaliteit waardoor de armband een leven lang mee gaat. Zo gaat jouw man de deur uit met een stoere look van Pig and Hen!

Cadeaus voor beiden

Met een paar sokken van Happy Socks of Alfredo Gonzales weet je dat je gegarandeerd scoort; of het nou voor haar of hem is. De Donut Gift Box van Happy Socks is het perfecte cadeau voor de échte ‘donut lover’. In de doos zitten drie paar sokken die versierd zijn met allerlei verschillende donuts. Zelfs de verpakking is versierd met deze lekkere zoete hap. Ook de Pink Panther Sock Box Set is een kleurrijke topper om cadeau te geven. Een vrolijk presentje voor iemand uit je omgeving!

Gaan jullie binnenkort samen een weekendje ertussenuit? Heerlijk een paar daagjes struinen door een onbekende stad en van alles te ontdekken. Echt even quality time! Maar tijdens een hele dag op pad, is het wel zo makkelijk als je een fijne rugzak bij je hebt om al je belangrijkste essentials in te kunnen vervoeren. Bold Banana heeft waanzinnig gave rugzakken die voor hem én haar geschikt zijn. Zo lopen jullie trendy door de stad én zijn jullie ook goed bestand tegen een klein regenbuitje hier en daar.

Bold Banana Laptop Backpack – € 89,-Share this: