Top 10 leukste laptoptassen


Ben jij een echt business type? Of zoek je nog steeds naar die ideale tas waar jij al jouw essentials in kunt vervoeren naar school of werk? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Wij hebben een top 10 van de leukste laptoptassen voor je klaargezet. Nieuwsgierig? Lees dan maar snel verder…

1. The Little Green Bag – Adair Laptop Bag

Maak je outfit helemaal af met deze stijlvolle laptoptas. De laptoptas heeft een mooie zwarte egale kleur wat zorgt voor een chique uitstraling. Toch liever een andere kleur? De Adair Laptop Bag 15 inch van The Little Green Bag is ook beschikbaar in de kleuren lichtroze en donkergroen. Zie jij jezelf al binnen wandelen op kantoor met deze elegante laptoptas?

The Little Green Bag – Adair Laptop Bag 15 inch

2. Cowboysbag – Bag Idaho

Bag Idaho van Cowboysbag is een echte klassieker uit de Cassidy collectie en kan niet ontbreken in jouw tassencollectie. Met deze fijne rugzak berg je gemakkelijk al je werkspullen veilig op. In de tas zit een speciaal vak dat is gemaakt voor een 13 inch laptop. Zo kan je jouw laptop gescheiden van je andere spullen opbergen en zorgt dit ervoor dat je je spullen gemakkelijk kunt terug vinden. Dit is dan ook een echte on-the-go rugzak!

3. Sandqvist – Laptop Backpack Dante

Houd jij van een echte eye catcher? Dan zit je met de Laptop Backpack Dante van Sandqvist helemaal goed! De rolltop rugzak bestaat uit een ruim hoofdvak waar gemakkelijk een 15 inch laptop in past. Deze tas is niet alleen ideaal voor werk of school, maar ook enorm handig voor als je een dagje op pad gaat. Met een leuke basic outfit komt deze tas helemaal tot zijn recht en val je lekker op!

Sandqvist – Laptop Backpack Dante 15 inch

4. Matt & Nat – Brave Dwell Backpack

Ben jij ook zo dol op pastelkleuren? Dan maak je met deze laptoptas van Matt & Nat helemaal de blits! Een leuke kleur die gemakkelijk te combineren is bij al jouw voorjaarsoutfits. Ook ben je lekker duurzaam bezig, want deze tas is gemaakt van vegan kunstleer. Wat wil je nog meer?

5. Rains – Backpack

Ga jij door weer en wind op de fiets naar werk of school? Dan zit je met de Backpack van Rains goed. Deze backpack is ideaal voor al jouw spullen én zorgt er ook nog eens voor dat alles droog op de eindbestemming aan komt.

6. O My Bag – Harvey Maxi

Ga stijlvol naar je werk met de verfijnde laptoptas van O My Bag. Door de mooie camel kleur is de tas gemakkelijk te combineren met vele outfits. Ook is de tas lekker ruim waardoor er naast je 15 inch laptop nog genoeg ruimte is voor al jouw andere essentials.

O My Bag – Harvey Maxi

7. Herschel Supply Co. – Pop Quiz

De Pop Quiz van Herschel Supply Co. is een stoere rugzak voor de echte avonturier. Deze rugzak is niet alleen handig voor school en werk, maar ook om er lekker mee op uit te gaan. Dit maakt de rugzak dus ideaal voor dagelijks gebruik.

8. MYOMY – My Paper Bag Wrapped Office

Ga trendy naar je werk met deze mooie laptoptas van MYOMY. Het mooie aan deze tas is niet alleen de chique uitstraling maar ook de duurzaamheid. Zo is de tas gemaakt van duurzaam gelooid leer en fairtrade geproduceerd. Deze MYOMY musthave is een echte klassieker die nooit gaat vervelen!

9. Fjallraven – Kanken 13/15 inch

De Kanken van Fjallraven is niet meer weg te denken uit het straatbeeld! Met deze hippe laptoptas kun je alle kanten op. Een top tas voor on-the-go, school of voor naar het werk. De Fjallraven Kanken is maar liefst in 14 (!) kleuren beschikbaar; voor ieder wat wils dus! Welke kleur is jouw favoriet?

Fjallraven – Kanken

10. Cowboysbag – Laptop Bag Fairbanks

Last but not least… de perfecte werktas van Cowboysbag! Deze tas is uitgevoerd in diverse kleuren en perfect te combineren met al je werkoutfits. In de tas zit niet alleen een ruim laptopvak maar ook speciale vakjes voor pennen, visitekaartjes en een smartphone. Ideaal dus! En zeker voor de echte chaoot onder ons..
Share this: