Valentijnsdag date tips


Valentijnsdag, een mooie dag om je geliefde weer eens lekker in de watten te leggen. Ben je al in rep en roer om weer het meest extravagante cadeau voor Valentijnsdag te verzinnen? Of misschien zoek je nog naar de leukste date tips? The Little Green Bag helpt je daar graag een handje bij. Wij geven je een aantal tips hoe jij van deze liefdevolle dag een fantastisch en romantisch moment maakt!

Romantisch diner voor twee

Een romantisch diner is hét moment waarbij jij in de juiste stemming raakt. Valentijnsdag staat volledig in het teken van tijd doorbrengen met iemand die je lief hebt. Een romantisch diner is natuurlijk iets wat je altijd kunt doen, maar we snappen dat dit er soms door alle drukte wel eens bij in schiet. 14 februari is daarom het perfecte moment om een etentje voor twee te plannen. En op deze speciale dag kunnen jullie het net zo extravagant en liefdevol maken als jullie zelf willen.

Voor een romantisch diner zijn een aantal statement items toch wel ideaal om je look volledig mee af te maken. Een must voor een date night is natuurlijk een LBB (Little Black Bag). De Jakiee van Ted Baker is daarvoor de perfecte keuze. Deze classy clutch voegt net iets extra’s aan jouw outfit toe. Ook handig om op deze speciale dag al je essentials netjes in op te bergen.

Ted Baker Jakiee – € 140,00

Ben je ook zo’n fan van het mix en matchen met tassen en accessoires? De Mini Coin Ditsy Necklace en Nugget Freshwater Studs van The Little Green Bag X My Jewellery zijn trendy gouden items die perfect matchen met de tas. Zeker in combinatie met een stijlvolle jurk komen de gouden accessoires mooi naar voren. Als final touch zou je nog een classy horloge toe kunnen voegen om volledig in de gouden stemming te blijven. De La Tetragone Mesh Full Gold van Cluse is daar een super leuke toevoeging voor. Maar het horloge is natuurlijk ook bij al jouw andere outfits hot en trendy om te dragen.

Ook voor de heren hebben wij een gaaf statement accessoire waarmee je stijlvol matcht met je lover tijdens een romantisch diner. De Winston Sub van Komono is een classy horloge met een stoere touch. Een multifunctioneel horloge waarmee jij je outfit helemaal af maakt.

Komono Winston Sub van € 99,- voor € 59,97

Het bewaren van herinneringen

Je hebt natuurlijk veel bijzondere momenten samen met je partner meegemaakt en hoe leuk is het om deze herinneringen op een creatieve manier vast te leggen en te bewaren? Het maken van een memory boek is niet alleen nog meer quality time samen, maar geeft jullie ook de mogelijkheid om dieper na te denken over alle herinneringen die jullie samen hebben. Weer even terug naar je jongere jaren, lekker knippen en plakken en natuurlijk genieten van het moment samen.

De 30 Days Chef Challenge van DOIY is een leuke uitdaging om samen aan te gaan. Én om natuurlijk memories for life te maken. De challenge bestaat uit leuke tips en opdrachten om je kookkunsten te verbeteren. Dit is nog een extra leuke herinnering die jullie kunnen toevoegen aan het boek.

DOIY 30 Days Chef Challenge – € 9,95

Herleef je eerste date

Hoe leuk zou het zijn om samen weer even naar dat moment van jullie eerste date te gaan. Het eerste moment dat de vlinders in je buik het sterkst waren. Dat is toch geweldig! Herleef je eerste date en ga weer even terug naar dat moment waarop je voor het eerst écht verliefd raakte. Ook voor dit moment heb je natuurlijk een aantal essentials nodig om er op en top uit te zien.

Zachte kleuren zijn altijd wat gemakkelijker te combineren voor date looks. De Divina Pochette van Valentino Handbags is een crossbody tas met een luxe uitstraling. Deze tas maakt gegarandeerd je hele outfit af. Als je de witte kleur toch net iets te saai vindt, is de Pocket Note Book van Liu Jo een goede vervanger. Dit kleine model gaat makkelijk mee en maakt je outfit net iets vrouwelijk en zachter.

Voor een avondje uit is de Mimi Mini Crossbody van Furla het perfecte accessoire. De tas straalt een en al elegantie uit en dat is precies wat je voor een avond als deze nodig hebt. Rood en roze zijn toch ook wel de kleuren die je tijdens Valentijnsdag niet kan missen. Twee tassen die daar écht geschikt voor zijn, zijn de Superman Satchel en Divina Clutch in de kleur Rosso. Beide items zijn stijlvol en stralen elegantie uit!

Een droombestemming

Er is niets mooier dan in een waanzinnig mooi land cultuur op te snuiven, prachtige bestemmingen te bezoeken en uitzichten te bekijken met iemand die jij lief hebt. Om voorbereid op vakantie te gaan, heb je natuurlijk een fijne koffer nodig. De koffers van SuitSuit en Delsey zijn stijlvolle en stevige, maar compacte reiskoffers om al je spullen in op te bergen.

Je paspoort gaat natuurlijk ook mee (logisch, want zonder kom je het land niet uit) en het is ook wel zo handig als je deze netjes kunt opbergen. Met de paspoorthouders van The Little Green Bag kan dat! Cowboysbag heeft super leuke en functionele paspoorthoesjes voor hem en haar. De Passport Holder Casper en Passport Holder Mick X Bobbie Bodt zijn trendy paspoorthouders om je paspoort en pasjes tijdens het reizen een veilige plek te geven.

Romantische boswandeling

Een romantische wandeling is misschien ietwat afgezaagd, maar het is en blijft natuurlijk wel erg romantisch om samen even van het mooie weer te genieten. Wanneer het zonnetje schijnt natuurlijk, want dat is in Nederland maar de vraag. Zoek een mooi plekje bij jou in de buurt of rij een stukje verder. Met de Trench Coat of Puffer Jacket van Rains maak je in stijl een boswandeling. Vul een thermoskan met thee of warme chocolademelk, neem een aantal lekkere snacks mee and you are good to go! Om je outdoor look nog net iets extra’s te geven, komen de Ankle Boot Wool Lining Waxed Suede van Shabbies heel goed van pas. De wollen voering zorgt voor extra warme voeten en dat heb je zeker nodig tijdens een mooie, maar frisse boswandeling.
Share this: