De leukste hotspots van Delft


Delft is de stad van de pittoreske bruggetjes, mooie en oude panden en het aardewerk Delfts Blauw. Wie kent het niet? Maar er zijn ook genoeg leuke hotspots te vinden waar je lekker kunt neerploffen voor een bakje koffie, een lekkere lunch of een avondje dineren. Maar ook voor leuke shopadresjes ben je hier aan het juiste adres. Wij zetten de leukste hotspots van Delft voor je op een rijtje.

Restaurant Rossio

Bij Restaurant Rossio zit je goed voor een heerlijk kopje koffie met een lekker stuk taart, maar ook voor een gezellig diner of een after work borrel. Ze staan bekend om gerechten uit de Zuid-Europese keuken te serveren met iedere dag verse producten. Dus heb je een dagje shoppen in Delft op de planning staan? Dan kan je bij Rossio heerlijk neerploffen voor een goed stuk taart.

Koffie & Zo

Poeh, shoppen is vaak écht een zware taak. We snappen dus dat jij wel even wilt bijkomen met een heerlijke kop koffie. Dan ben je bij Koffie & Zo aan het juiste adres. Je vindt er allerlei zelfgemaakte taartjes, maar het is ook een gezellige plek voor een high tea. Ben je nog op zoek naar een leuk origineel cadeautje? Dan biedt Koffie & Zo je ook nog leuke presentjes, koffie accessoires en zelfs vintage meubels.

The Little Green Bag shop

Een bezoekje aan The Little Green Bag shop kan natuurlijk niet ontbreken wanneer je in Delft bent! Je vindt ons op de Oude Langendijk midden in het centrum. De collectie wordt steeds meer uitgebreid met de leukste tassen, tofste woonaccessoires en mooiste sieraden. Online shoppen is tegenwoordig natuurlijk net zo makkelijk, maar om alles in het echt te kunnen bekijken, blijft altijd net wat leuker!

Delfts Blauw collectie My Jewellery

Delfts Blauw is iets wat ons kikkerlandje echt typeert. In samenwerking met Heinen Delfts Blauw heeft My Jewellery een toffe sieradencollectie ontworpen. Oorbelletjes, armbanden en kettingen; je vindt het er allemaal. En als je dan toch in Delft bent, kan je niet achterblijven om een leuk sieraadje te kopen wat jouw bezoek aan Delft echt typeert. Deze leuke sieraden vind je ook bij ons in de winkel in Delft.

My Jewellery sieradencollectie

Brasserie Monastère

Ben je na een dagje winkelen wel toe aan een borrel? Neem dan eens een kijkje bij Brasserie Monastère. Een klassiek Frans georiënteerd plekje waar je terecht kunt voor een heerlijk glas wijn. Je hebt namelijk de keus uit meer dan 70 (!) verschillende wijnsoorten. Prima vertoeven dus! Bestel er een lekkere bitterbal of een charcuterie plankje bij en je bent niet meer weg te slaan. Een perfecte afsluiting van een geslaagde dag!
Share this: