De leukste items voor de lente!

Eindelijk is het zover: de zon begint weer langzaam te schijnen. Dat betekent dat de voorjaarskleding weer uit de kast gehaald kan worden. En daar horen natuurlijk échte voorjaarstassen bij! Ben jij benieuwd naar de nieuwste lente trends en hoe je onze collectie leuk kunt mix en matchen? Wij zetten alle voorjaarstrends voor je op een rijtje.

Pretty in pastel

Ieder jaar blijven ze terug komen: de pastelkleuren. Pastelkleuren zijn onmisbaar in jouw tassencollectie. De zachte en vrolijke kleuren zijn eindeloos te combineren met mooie basic outfits. Maar ook kun je pastelkleuren zelf goed met elkaar combineren voor een echte voorjaarslook.

De Hazel Crossbody tas van Mister Miara in de kleur misty blue is een echte must! Door het kleine formaat is de tas ideaal voor dagelijks gebruik of voor een avondje uit. De pastelkleur blauw is mooi te combineren met zowel lichte als donkere teinten. Zo ga jij stijlvol de deur uit.

Structuur printjes

Dit voorjaar zijn croco- en slangenprintjes onmisbaar in je tassencollectie. Deze structuur zorgt voor een speels effect en zijn leuk te combineren met verschillende outfits. De tassen van HVISK met croco print zijn op dit moment dan ook een echte hype waar je niet meer omheen kunt. De crossbody tassen en handtassen van dit merk zijn in vele felle kleuren verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor de fel groene en combineer dit met een leuke witte of zwarte outfit. Zo wordt de tas een echte eye catcher!

Ronde tassen

Ronde tassen zijn nog steeds niet weg te denken uit het mode straatbeeld van nu. Deze hippe vorm zorgt ervoor dat jij net even een ander soort crossbody tas draagt. Ook zijn deze tassen ruim genoeg om al jouw dagelijkse essentials in mee te nemen. The Little Green Bag en Zusss hebben mooie ronde crossbody tassen in tijdloze kleuren. Zo kun jij jarenlang stralen met deze mooie tas. Combineer de ronde tas met een gave lange jurk of rok. Zo creëer je al snel een toffe bohemian look!

Lentekriebels

Het echte lentegevoel komt natuurlijk kijken met vrolijke printjes in leuke kleuren. Dat is precies waar Fabienne Chapot op in speelt. Zo hebben zij een leuke collectie aan vrolijke bloemenprintjes in verschillende kleuren. De Summer Bag Small doet de naam dan ook zeker eer aan. Hier krijg je toch echt een zomergevoel van? Maar naast deze leuke tas zijn er ook bijpassende portemonnees verkrijgbaar, zodat jij helemaal matchy bent. Laat de zomer maar komen!

Grote tassen

Wat is er nou handiger dan een lekkere grote tas waar je al je spullen in kunt meenemen? Dat is wat iedere vrouw wilt, toch? Het merk Studio Noos weet hier wel raad mee! Het merk staat bekend om de leukste en hipste luiertassen, máár deze tassen zijn echt niet alleen voor moeders. De hippe modellen zijn ook uitermate geschikt voor boodschappen of om mee te nemen naar het strand. Studio Noos tassen zijn er in vele trendy prints en mooie effen kleuren. Hebben dus!

Kies modebewust

Anno 2020 is het steeds meer van belang om na te denken over de keuzes die je maakt. Dat geldt ook voor tassen. Steeds meer merken houden zich bezig met duurzaamheid, zo ook MYOMY. Het merk draagt bij aan betere leefomstandigheden voor mens en dier door hun leer op een eerlijke manier te verkrijgen. Hoe mooi is dat?

De MYOMY My Paper Bag Handbag crossbody is dan ook een echte voorjaarstas door de hippe gele kleur. Met deze tas kun je alle kanten op. Of je nu moet werken of lekker de stad in gaat; deze tas van MYOMY kan voor vele gelegenheden goed gecombineerd worden. Ga stijlvol de deur uit met deze parel!

Eindeloos combineren met straps

Hoe leuk is het om je tas af en toe weer even op te pimpen? Straps zijn dan ook helemaal in en kun je eindeloos combineren. Merken zoals Cowboysbag, HVISK en Markberg hebben de leukste straps in verschillende printjes en kleuren in hun assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld een zwarte tas omtoveren tot een echte lente tas met een pastelkleurige strap. Ook maken straps je tassen uniek en krijg je vast en zeker veel complimenten. Wie wil dat nou niet? Wij in ieder geval wel, dus: shoppen maar!
Share this: