Het verhaal achter Pinqponq


Ken je het nieuwe merk Pinqponq al? Ook bij The Little Green Bag is dit merk sinds kort verkrijgbaar. Pinqponq creëert rugzakken en ander soort tassen voor mannen én vrouwen. Zo is de unisex collectie ideaal om samen met je vriend of vriendin te delen. Benieuwd naar het verhaal achter Pinqponq? Lees dan snel verder.

Slow fashion als basis

Pinqponq is een duurzaam en innovatief label uit Keulen in Duitsland. In 2014 is het merk opgericht met de missie om producten aan te bieden die op het gebied van duurzaamheid en design nieuwe wegen inslaat. Steeds meer merken, fashion icons en ook influencers houden zich bezig met ‘slow fashion’. We zijn niet meer op zoek naar massaproductie, maar juist naar duurzame mode die langer mee gaat. En ook dat is waar Pinqponq zich mee bezig houdt.

Een stukje bewuster leven

Duurzaamheid is een groot woord en een nog grotere belofte voor de toekomst. Iets waar Pinqponq zich sterk voor in zet. De PFC-vrije stoffen zijn 100% gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Ze zetten zich niet alleen in voor duurzaamheid, maar ook voor de arbeidsomstandigheden. Ze doen er alles aan met de Fair Wear Foundation om deze omstandigheden in hun fabrieken te controleren en te verbeteren.

De collecties van Pinqponq bieden intelligent ontworpen tassen en accessoires voor een doelgroep die op zoek is naar doordachte en tijdloze producten. Pinqponq biedt een frisse kijk op duurzaam design en stelt de functionaliteit van de tassen centraal. Er wordt voortdurend inspiratie geput uit de wereld van kunst, architectuur, muziek en mode. Deze kruisbestuiving van creatieve invloeden stimuleert Pinqponq om te experimenteren.

De nieuwe Tak collectie

Pinqponq komt met een nieuwe collectie: de Tak collectie. En ook deze collectie is volgende week bij The Little Green Bag verkrijgbaar! De Tak is een veelzijdige alledaagse rugzak, die zich aanpast aan elke behoefte. In een paar seconden verandert deze kleine metgezel in een schoudertas of draagtas. Wanneer jij je handen graag vrij hebt, kun je hem op je rug dragen, maar als je al je spullen bij de hand wilt hebben, hoef je alleen maar de straps te verwisselen met één eenvoudige beweging.
Share this: