Leuke dingen om thuis te doen


Sinds het virus ook Nederland is binnengekomen, krijgen we het advies om zo veel mogelijk binnen te blijven. Het is geen fijn nieuws, maar we gaan er met elkaar het beste van maken. Nu je toch veel thuis bent, is het heerlijk om je huis een gezellige en warme sfeer te geven. Ook het zonnetje gaat weer volop schijnen en dus is een frisse neus halen in de buitenlucht ook wel een goed idee. Wij zetten de leukste ideeën en items voor je op een rijtje waar jij zeker deze ‘thuis blijf-tijd’ wel mee door komt.

Warm en cosy met Zusss

De Zusss items zijn altijd goed om in huis te hebben; niet alleen wanneer je verplicht bent om wat meer binnen te blijven. Ook voor de rest van het jaar zijn het gegarandeerd jouw favo accessoires in huis! De leuke geurkaarsen van Zusss geven je woon- of slaapkamer een warm gevoel. De geurkaarsen hebben tekstjes als ‘Jij bent goud waard’ of ‘Geluk dat je er bent’ en zorgen voor een glimlach op ieders gezicht. De kaarsen van Zusss zijn leuke eye catchers voor in je interieur. Met de Wenskaarsjes van Zusss wens je niet alleen jezelf iets liefs toe, maar ook voor een ander. Zo fleur je iemand in deze moeilijke tijden misschien wel op door hem of haar te verrassen met de lieve teksten op deze wenskaarsen.

Pimp je woonkamer op met een van de leuke kussens van Zusss. Door het opvallende design zijn de kussens makkelijk te combineren met neutrale kleuren voor een unieke set. De kussens geven je interieur een hippe uitstraling.

Stay hydrated! Met de waterflessen van Zusss zorg je ervoor dat je altijd goed voorbereid bent en je eigen fles bij je hebt, ook voor onderweg. Vooral nu is het belangrijk om goed op je hygiëne te letten. Dus ben je wat verkouden of toch niet helemaal lekker? Dan is het verstandig én erg verantwoord om je eigen waterflesje bij je te dragen.

A Beautiful Gift

Wil je iemand graag een hart onder de riem steken of juist in het zonnetje zetten omdat diegene zo hard werkt onder alle omstandigheden? Dan is A Beautiful Story hét merk waar je mooie sieraadjes kunt vinden om iemand blij te maken. De Jewelry Postcards zijn kaarten met lieve berichtjes en een mooi sieraad van A Beautiful Story. Op deze manier laat je jouw dierbaren merken dat ze belangrijk zijn en geef je ze wat moois om te dragen. Zo heeft de Jewelry Postcard Peacock de boodschap ‘Proud of you’ en de Jewelry Postcard World wenst je al het geluk van de hele wereld.

Zo comfortabel mogelijk

Het is belangrijk dat je het jezelf zo comfy mogelijk maakt thuis. En er mag natuurlijk ook wel een beetje vrolijkheid aan te pas komen. Met de sokken van Happy Socks maak jij alles een beetje minder somber en zorg je voor happy faces in huis. Alle sokken zijn vrolijk van kleur en voorzien van een leuke print. Ook voor de kids zijn de Happy Socks echte gangmakers en loop je helemaal matchend door het huis.

Wij begrijpen dat je je thuis ook zo comfortabel mogelijk kleedt. De Lieve Shortama van Zusss is daar dan ook de perfecte keus voor; een heerlijke zachte pyjama die jij het liefst de hele dag draagt. En ook dat mag nu!

Workout in huis

Ook de sportscholen sluiten voorlopig hun deuren en de lekkere snacks liggen vast en zeker allemaal binnen handbereik. Maar daarom is het des te belangrijker om lekker te blijven bewegen. Met de yogamatten van DOIY zorg je ervoor dat je binnenshuis alsnog fit blijft. En wanneer de sportscholen en yogalessen weer toegankelijk zijn voor iedereen, maak jij zeker weten een goede indruk met deze leuke printjes.

En nu je het toch zelf moet doen, maak het dan vooral gelijk een stukje leuker door jezelf uit te dagen! Met de Yoga Challenge van DOIY maak je de yoga oefeningen thuis nog leuker. Iedere dag een nieuwe en sportieve activiteit waardoor je yoga nog beter ontdekt. Uiteindelijk geeft het doen van yoga oefeningen ons ook meer geluk, gezondheid en kracht en dat zijn dingen die we in deze tijden zeker nodig hebben.

Lekker lezen

Kom je normaliter niet toe aan het lezen van een goed boek? Pak dan nu je kans! Want in deze tijd zijn boeken van harte welkom. Bij ons vind je een groot assortiment aan handige en gave leesbrillen. Die kunnen immers ook niet ontbreken bij het lezen van een goed boek!

Een frisse neus halen

Het is officieel lente en dat betekent dat het zonnetje weer volop kan gaan schijnen! Met het zonnetje wordt altijd alles een beetje beter en ook de zon is het gelukkig met ons eens! Vanaf deze week kunnen we af en toe weer even genieten van een paar heerlijke zonnestralen. De zon zorgt er immers voor dat we genoeg Vitamine D in ons lichaam hebben en dat kunnen we in deze tijd goed gebruiken. Zoek je nog naar een leuke zonnebril? Wij hebben weer een aantal nieuwe toffe modellen binnen waar jij zeker weten erg blij van wordt. Een grote wandeling gaan we nu maar even uit de weg, maar ook in de tuin of op het balkon is het heerlijk om even van het zonnetje te genieten. En ga je toch graag even een blokje om? Zorg er dan voor dat je genoeg afstand houdt!
Share this: