De leukste items voor Glamour Day!


Het is weer zover: Glamour Day staat voor de deur en daar kijken we maar al te graag naar uit! In deze gekke tijden kan een dagje (online) shoppen ons vast en zeker erg goed doen en zéker met 20% korting. Twijfel je nog over een aankoop die jij op Glamour Day wilt gaan doen? Geen zorgen! Wij zetten een aantal knallers op een rijtje die jij echt niet kunt laten liggen op deze mooie dag.

Studio Noos mom bags

Met een van de mom bags van Studio Noos weet je zeker dat je overal op voorbereid bent. Ook voor de niet-mama’s zijn het de meest ideale tassen! Een heerlijk item om bij je te hebben in de supermarkt, maar ook voor als we straks weer naar het strand mogen en al onze spulletjes bij de hand willen hebben!

Cowboysbag catchy items

Met Cowboysbag sla je nooit de plank mis! Het is niet voor niets al jarenlang het meest bekende lederwarenmerk van Nederland. Elk seizoen komen daar weer de meest toffe tassen bij. Bag Nash is een heerlijke tas voor een dagje op pad of een avond op stap. Een stoer item en daarmee een hippe toevoeging aan iedere outfit! Ook Bag Diego is een vriend voor het leven! Deze tas is gegarandeerd een moderne chique toevoeging aan je outfit. De tas heeft plek voor al jouw essentials zodat deze ook perfect geschikt is voor naar kantoor of andere activiteiten buiten de deur. Bag Rio in de kleur geel is hét perfecte item voor de lente en de aankomende zomer. Een vrolijk kleurtje doet menig mens goed en is zeker een must-have voor aankomend seizoen.

Croco print rocks!

Het merk HVISK is niet meer weg te denken uit het mode straatbeeld van nu. Het leuke aan deze tassen is dat je eindeloos kunt mix en matchen met de verschillende straps die het merk verkoopt. Zo is er met één tas al erg veel mogelijk door met allerlei toffe kleuren straps af te wisselen. De tassen hebben een speels en persoonlijk karakter. Voor welk kleur croco print kies jij?

Flip-floppend de dag door

Met het lekkere weer in het vooruitzicht is het voor iedereen heerlijk om af en toe even een frisse neus te halen. Met een paar flipflops van Havaianas loop je comfortabel én in stijl rond in de tuin of in het park. We hebben ze in allerlei vrolijke kleuren en toffe printjes. Zo heb je ook nog eens wat vrolijks aan je voeten en dat kunnen we in deze tijd zeker gebruiken! En niet alleen voor dames en heren vind je de leukste slippers, ook voor kids vind je gegarandeerd een tof paar teenslippers.

Ted Baker: elegantie en kwaliteit in één

De tassen van Ted Baker zijn al langere tijd erg populair en lijken ook voorlopig nog niet uit de mode te gaan. En dat is goed nieuws! Want bij The Little Green Bag vind je een aantal toppers in het assortiment van Ted Baker. Met de Gabycon stijl jij je look helemaal en heb je niets anders meer nodig! Door het hoogglans materiaal is de tas een echte eyecatcher en dus niet te missen aan jouw arm.

Benieuwd naar nog meer toffe items? Kijk dan snel in ons gehele assortiment en shop jouw wishlist item met 20% korting*!
Share this: