De leukste tassen met patches


Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Dit betekent dat ook jij op zoek zal moeten gaan naar een goede tas. Zonder tas wordt het nu eenmaal erg lastig om al je spulletjes mee te nemen. Een van de leukste opties van dit moment is om te kiezen voor een tas met patches! Wat is een tas met patches? En welke opties kan je op dit moment allemaal vinden? De antwoorden op jouw vragen vind je in deze blog.

Maak kennis met de tas met patches

Voordat we kijken naar de beste merken die je kunt vinden op het gebied van de tas met patches, is het van belang om eerst even te kijken naar de tas zelf. Een tas met patches is een tas dit is voorzien van patches, dit kun je wel zien aan de naam. Maar wat zijn patches dan vraag je je af? Een patch is een stuk stof met een leuke afdruk. Dit kan echt van alles zijn; van het logo van het merk tot aan een grappige afbeelding. Door de patches krijgt de tas een vrolijke uitstraling met zich mee. Hierdoor weet je zeker dat je voorzien bent van een tas die tenminste echt uniek is. De tassen met patches zijn zowel voor heren als voor dames. Vaak zijn ze unisex, al hangt het natuurlijk een beetje af van het model wat je kiest.

De beste merken tassen met patches

Bij The Little Green Bag ben je aan het juiste adres als het aankomt op het bestellen van een unieke tas met patches. Er zijn bij ons op de site enorm veel merken waar je voor kunt kiezen. De meest voor de hand liggende optie is om te kiezen voor een tas met patches van het merk Eastpak. Dit is nu eenmaal het merk dat echt bovenaan staat als het aankomt op schooltassen. Dit betekent echter niet dat dit je enige optie is om voor te kiezen. Zo kan je ook kiezen voor een tas met patches van het merk Fjallraven. Dit is een merk dat altijd weer een prachtige kwaliteit weet te leveren. Door de sterke stof en de stevige ritsen weet je zeker dat je jouw tas met patches voor een lange tijd kunt gebruiken.

Herschel Supply Co. is ook een merk wat verschillende soorten tassen met patches maakt. Zo zijn er nog veel meer verschillende merken om voor te kiezen. De verscheidenheid aan soorten opties maakt het mogelijk om altijd uit te komen bij de tas met patches die aansluit bij wat je al die tijd al in gedachten had. Kies jij voor een tas met ontzettend veel patches? Of hou je het minimalistisch door te kiezen voor een tas met één patch? De mogelijkheden zijn eindeloos!Share this: