Als je haar maar goed zit! 4 tips van een expert.

Wist je al dat je van 9 november tot en met 31 januari een gratis Cosmo Touch Up krijgt t.w.v. €15? Je krijgt de voucher cadeau bij aankoop van een tof item van Nuit Blanche, Mister Miara of The Little Green Bag. Zo kun je alvast inspiratie opdoen voor de kerstdagen. You’re welcome!

Gezonde lokken

Een mooie ‘hairdo’ begint met goede verzorging. Droog haar zorgt voor pluizige lokken en dat willen we natuurlijk niet. 

Hair Essentials by Cosmo Hairstyling

Cosmo hairstyling heeft op 16 november de lancering van hun nieuwe haarlijn gehad: Hair Essentials by Cosmo Hairstyling. In alle verzorgingsproducten zitten actieve ingrediënten die ervoor zorgen dat je gekleurde haar mooi en stralend blijft en niet vervaagd. Daarnaast zijn alle producten 100% vegan én vrij van parabenen, sulfaten en siliconen. Hierdoor blijft jouw haar gezond en ziet het er altijd stralend uit.

Om jou helemaal in style de decembermaand in te sturen hebben wij een hele fijne winactie voor jullie. Je kunt kans maken op de complete cosmo lijn, een haarbehandeling bij Cosmo zelf en een compleet verzorgde styling van The Little Green Bag. Benieuwd hoe je mee kunt doen? Lees dan snel verder!

In de krul

Als je gaat werken met een hete tang, is het belangrijk om je haar eerst even te behandelen met een hittebestendige spray. Dit zorgt ervoor dat jouw haar minder snel beschadigd tijdens het stylen. Zo kun je met een gerust hart jouw haar föhnen, stylen of krullen.

Haar gekruld? Maak dan jouw styling af met een mooi haaraccessoire van My Jewellery of van Wouf.

MY JEWELLERY HAARACCESSOIRE – HAARSPELD ZWART GLITTERS GOUDKLEURIG

Lekker feestelijk

Wil je dit jaar echt iets speciaals met je haar? Dan is de ‘ZigZag Party Look’ een leuk idee om uit te proberen. In de onderstaande video legt Cosmo Hairstyling haarfijn uit hoe het werkt.

Opgestoken

Je haar opsteken is classy en het houdt je haren uit je gezicht. Wel zo fijn tijdens het kerstdiner! Om jouw look nét even wat spannender te maken, kun je jouw look afmaken met een prachtig paar oorbellen en een mooie ketting.

LOTT GIOIELLI – OORBELLENABIGAIL RESIN RECTANGLE M BLACK

WIN!

Een complete make-over (t.w.v. €600) bestaande uit een behandeling bij Cosmo Hairstyling, een goodiebag met Cosmo Hair Essentials én een toffe outfit van The Little Green Bag met onder andere een tas van het merk Mister Miara.

De feestdagen staan weer voor de deur en daarom bundelen Cosmo Hairstyling en The Little Green Bag hun krachten, zodat je stralend het nieuwe jaar in gaat!

Wil jij helemaal gestyled de feestdagen door? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Meer inspiratie?

Heb je meer inspiratie nodig voor de feestdagen? Volg ons dan op Instagram en houdt onze blog goed in de gaten.Share this: