Blue monday: 15% korting op alles*
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Winterjassen

Filters
Sorteer op
25 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Dames winterjassen

Dames winterjassen maken van de winter een seizoen om van te genieten! De winterse landschappen vormen een plaatje om naar te kijken, de warme sjaals komen weer tevoorschijn, we genieten van warme chocolademelk met slagroom, en met een beetje geluk krijgen we nog wat sneeuw! Waarom zou je binnenblijven? De kou hoeft jou in ieder geval niet tegen te houden, wanneer je een goede winterjas hebt. Bij The Little Green Bag vind je niet alleen winterjassen die lekker warm zijn, maar die ook nog eens fashionable zijn. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Rains winterjassen!

Waterafstotende winterjassen van Rains

Kou is één ding, maar regen...? Dat maakt het al snel een stuk minder aantrekkelijk om naar buiten te gaan. Niemand zit te wachten op doorweekte kleding. Maar gelukkig zijn de winterjassen van Rains waterafstotend, zodat jouw kleding droog blijft en jij warm. Ga bijvoorbeeld voor de Padded Coat of de Padded Parka! Beide modellen zijn gewatteerd en wat langer. De winterjassen voor dames van Rains zijn voorzien van een capuchon, waardoor ook je hoofd droog blijft. Normaalgesproken verlaat de warmte je lichaam via je hoofd, maar met een capuchon kun je deze warmte isoleren (én je haar in model houden!). Je lichaamstemperatuur blijft met deze jassen dus goed op peil.

Koop je dames winterjas online

Heb je een mooie winterjas gespot? Koop deze dan online in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat de jas zo snel mogelijk bij jou wordt bezorgd, zodat je warm en droog kunt genieten van de winterse dagen!