Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Packing Cubes

Packing Cubes
Filters
Sorteer op
44 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

gratis cadeau
bij besteding van € 100,- niet geldig op sale


Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Travel Organizers

€ 49,95 € 38,99 -22%

BESTEL NU


SUITSUIT
SUITSUIT

Fifties Packing Cube Set 24 Inch

€ 44,95 € 39,95 -11%

BESTEL NU


gratis cadeau
bij besteding van € 100,- niet geldig op sale
Packing Cubes

Ben je chaotisch en kan je nooit iets terugvinden in jouw koffer? Of ben je juist enorm gestructuteerd? Dan hebben we iets waar je blij van wordt: Packing Cubes. Deze handige opbergtassen zorgen ervoor dat je perfect georganiseerd op reis gaat en optimaal gebruik maakt van de ruimte in jouw koffer. De packing cubes zijn in dezelfde stijl en kleuren van de Fabulous Fifties koffers van SUITSUIT, waardoor ze hier de perfecte afmeting voor hebben.

De packing cubes van SUITSUIT zijn verkrijgbaar in drie maten. De kleinste organizer is bedoeld voor je kleinste spullen, zoals je sokken. Een maatje groter, de medium opberger, is bedoeld voor ondergoed of luchtige kleding. De grootste organizer van de packing cubes is perfect voor grotere kledingstukken of complete outfits. Een broek, maxi dress, een warme trui of een dikke sjaal; het past allemaal in deze grote opbergtas!
Dankzij het ventilatiesysteem wordt overbodige lucht uit de tas geperst; maak dus optimaal gebruik van de ruimte in je koffer!

Bestel je packing cubes online

Maak je reis nog aangenamer, door structuur aan te brengen in je koffer. Je bestelt de Packing Cubes in een paar klikken online in onze webshop en hebt ze snel in huis!