Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Reisenthel koffers

Reisenthel koffers

Reisenthel koffers

Het merk Reisenthel streeft naar innovatie, functionaliteit en heerlijkheid. Hun tactiek? Door ‘het simpel te houden’! Het merk vindt het belangrijk dat hun producten praktisch zijn, zodat ze het leven van de mens een stukje makkelijker maken. Want easy is beter dan complicated, aldus Reisenthel.
 

Reisenthel boodschappentrolleys


De boodschappentrolleys van het merk Reisenthel zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Deze rollende tassen beschikken over praktische opbergmogelijkheden en uitschuifbare telescoop stangen. Daarnaast zijn ze in verschillende printjes te verkrijgen. Houd je van ruitjes, of ga je liever voor stippen? Reisenthel heeft voor ieder wat wils.
 

Bestel Reisenthel online


Waarom het jezelf moeilijk maken, als het ook makkelijk kan? Bestel eenvoudig en snel een praktische boodschappentrolley van het merk Reisenthel online in onze webshop. De medewerkers van The Little Green Bag gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat jij de volgende dag al profijt hebt van jouw nieuwe trolley. En nog een pluspuntje: bij een besteding boven de € 20,- versturen wij het pakketje gratis naar je op!

Tip: Deze koffers zijn op dit moment het populairst!

SUITSUIT Fabulous Fifties
SUITSUIT Fabulous Seventies
SUITSUIT suitcase Caretta
Delsey Turenne
Delsey Segur

Ook in onze koffer collectie:

Heren koffers
Kinderkoffers