Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Valentino koffers

Valentino koffers

Valentino koffers

Ben je op zoek naar high fashion reisartikelen? Dan zit je bij Valentino Handbags aan het juiste adres. De ontwerper van dit merk, Mario Valentino, laat zich inspireren door verschillende kunstwerken en de laatste trends. Valentino Handbags is een fijn merk met innovatieve, stijlvolle looks voor de modieuze vrouwen van nu.
 

Valentino Handbags koffers


Reizen doe je in stijl met de koffers van Valentino Handbags. Deze stijlvolle koffers hebben een harde case en zijn daardoor extra stevig. Daarnaast bieden de koffers verschillende opbergmogelijkheden en worden ze geleverd met een TSA-slot. Het vervoeren van de Valentino Handbag koffers gaat gemakkelijk vanwege de vier wielen en het uitschuifbare handvat.
 

Bestel Valentino Handbags online


Een stijlvolle koffer van Valentino Handbags op het oog? Bestel hem eenvoudig en snel online via onze webshop. De medewerkers van The Little Green Bag gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat jij de volgende dag al kan genieten van jouw stijlvolle koffer. En nog een pluspuntje: bij besteding van € 20,- of meer sturen wij jouw pakketje gratis naar je op!


Tip: Deze koffers zijn op dit moment het populairst!

SUITSUIT Fabulous Fifties
SUITSUIT Fabulous Seventies
SUITSUIT suitcase Caretta
Delsey Turenne
Delsey Segur

Ook in onze koffer collectie:

Heren koffers
Kinderkoffers