Sale: Shop nu met kortingen tot 70%
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

XD Design NEW

Ga met een veilig gevoel op pad en draag een XD Design Backpack! Het merk XD Design is een Nederlands designermerk dat zich specifiek richt op anti-diefstal tassen. XD Design bestaat inmiddels al dertig jaar en verkoopt hun producten over de hele wereld. Het merk richt zich op het ontwerpen en produceren van bruikbare en duurzame producten die overigens erg portemonneevriendelijk zijn. Het ontwerpteam houdt rekening met alle behoeften van de consument zowel op gevoelsmatig als op functioneel vlak. Het klimaat is voor XD Design een belangrijk onderwerp. Dit uit zich in alle aspecten van het vak; van het produceren van een product tot aan de verpakking waarin de tassen worden verzonden. 

Nieuwe collectie tassen

Er zijn weer een hoop leuke rugzakken binnen van het merk XD Design! De nieuwe collectie is erg verfrissend en biedt voor ieder wat wils. De tassen zijn nog verder ontwikkeld en voldoen daardoor alle veiligheidseisen. Ga voor een basic kleur of juist voor iets opvallends, klein of groot. Jouw ideale rugzak vind je natuurlijk bij XD Design!

Koop jouw favoriete XD Design tas via The Little Green Bag

Via The Little Green Bag bestel je gemakkelijk en snel XD Design rugzakken. Liever eerst in de winkel bekijken? Bekijk onze vestigingen hier. Op een werkdag besteld, de volgende dag in huis.