Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Replay rugzakken

Replay rugzakken

Replay rugzakken

Replay is geboren in 1978 in Italië. Claudio Buziol had als droom de kledingstijl van Amerika uit de jaren 50 terug te brengen. Zijn inspiratie komt van de stoere jeans. Zo is Replay ook begonnen als kledingmerk met denim jeans die jarenlang mooi blijven. De kleding- en jeans collecties zijn wereldwijd een groot succes. Daarom is Replay zich ook gaan richten op tassen en accessoires. Van handtassen tot heuptasjes en van crossbody tassen tot rugzakken. De tassen- en rugzakken collectie van Replay heeft het allemaal.
 

Rugzakken van Replay

Stijlvolle, spannende, opvallende, stoere designs zijn kenmerkend voor Replay. Een Replay tas of rugzak valt gegarandeerd op door de designs, prints of kleuren met een Italiaanse touch. De Replay rugzakken zijn perfect voor overdag. De designs zijn tijdloos en trekken de aandacht, een win-win situatie dus voor een goede aankoop. 
 

Bestel je Replay rugzak online

Ben jij gevallen voor een Italiaanse rugzak van Replay? Twijfel dan niet te lang en bestel jouw favoriete model via onze webshop. De rugzak wordt zo snel mogelijk naar jou toegestuurd. Zo kan je er zo snel mogelijk gebruik van maken! Vanaf € 20,- wordt jouw bestelling gratis verzonden.