Sale: Shop nu met kortingen tot 70%
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Ringen

Ringen
Filters
Sorteer op
79 artikelen

weergaveMy Jewellery
My Jewellery

Ring Heart

€ 9,95

BESTEL NU
My Jewellery
My Jewellery

Ring Heart

€ 9,95

BESTEL NU


Ringen

Ben je op zoek naar een ring? Je vindt hier de mooiste ringen van bijvoorbeeld TOV Essentials. Ze zijn verkrijgbaar in leuke modellen en de tijdloze kleuren zilver, goud en roségoud.
 

Ringmaat berekenen


Wanneer je online een ring koopt, dan wil je natuurlijk wel dat deze past. Zo hoef je 'm namelijk niet te ruilen als deze niet past. Als je je ringmaat niet uit je hoofd weet, dan kan je deze op verschillende manieren bepalen. De makkelijkste manier is om de binnendiameter op te meten van een goed passende ring. Deze bereken je met een meetlint of een schuifmaat. Kom je uit op een diameter van 17 mm, dan is de ringmaat ook 17.

Houd er rekening mee dat elke vinger anders is en we je helaas geen kant en klare berekening kunnen geven. Er zijn diverse factoren die een rol kunnen spelen bij het afwijken van de maat. Denk bijvoorbeeld aan warmte en kou. Bij warm weer kunnen je vingers wat opzetten, waardoor de ring strakker gaat zitten.

Bestel je ring online


Heb je een mooie ring gevonden in onze collectie, dan kan je deze gemakkelijk en veilig online bestellen. Wij gaan direct met je order aan de slag en zetten het klaar voor verzending. Op die manier heb je de ring snel in huis.