Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Delsey tassen

Delsey tassen

Delsey tassen

Sinds 1946 bestaat het merk Delsey Paris. Delsey is begonnen met het ontwerpen van leren camerakoffers. 24 jaar later zijn de eerste hardcase Delsey koffers op de markt gekomen. De jaren daarop volgden nieuwe ontwikkelingen, als het trolleysysteem, softcases, innovatie op het gebied van veilige sluiting en lichte koffers. Deze ontwikkelingen hebben Delsey gebracht tot één van de grootste merken voor reisbagage ter wereld van nu. Delsey producten kenmerken zich door het unieke karakter, innovatie en de Franse elegantie.
 

De Delsey tassencollectie

In principe is Delsey dus bekend om hun koffers. Maar zij hebben in hun assortiment ook enkele tassen. Het gaat hier om een reiskoffer en laptoptas in één! Perfect voor business trips. Kenmerken van deze tassen zijn de twee wieltjes, een uitschuifbare hendel, geordend interieur, laptopvak en twee korte handvaten.
 

Bestel je Delsey tas online

Heb je jouw Delsey reistas gevonden? Deze kan je gemakkelijk en veilig online in onze webshop bestellen. Wij gaan direct met jouw order aan de slag, zodat jij er zo snel mogelijk plezier van hebt!
 

Anderen bekeken ook:
-
Delsey koffers
- Complete Delsey collectie
- Delsey voor mannen
- Complete CabinZero collectie