Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Daniel Wellington

Daniel Wellington

Daniel Wellington

Horloges van Daniel Wellington staan bekend om de elegante uitstraling, gecombineerd met een minimalistische look. Daardoor ben je gegarandeerd van een mooi stukje armcandy. De horloges zijn er in verschillende stijlen, maar altijd met een klassiek design. Dit zorgt ervoor dat je het horloge in elke situatie kunt dragen. Dankzij de verstelbare bandjes passen de horloges om elke pols. Ben je het bandje zat en wil je iets totaal anders? Dan kan je het leren bandje of het NATO bandje eenvoudig verwisselen.

De horlogekastjes zijn er in verschillende afmetingen. Houd je meer van een kleiner en subtiel horloge, dan zijn de horloges van 26 mm en 34 mm een goede keuze. We hebben ze ook een maatje groter, in 36 mm. Kan het je niet groot genoeg zijn? Dan ga je natuurlijk voor de klokkastjes van 40 mm.


Bestel een Daniel Wellington horloge online

De horloges van Daniel Wellington zijn tijdloos. Dit zorgt ervoor dat je lang plezier hebt van je nieuwe horloge. Heb je er één gevonden die past bij jouw stijl? Bestel het horloge dan eenvoudig online.