Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Decoded

Decoded

Decoded

Decoded, een merk van Nederlandse bodem, kenmerkt zich door de sleek designs en creativiteit. Het merk had direct een succesvolle start in 2009. Bij Decoded had men de passie om betere oplossingen te creëren voor elektronische apparaten die alom aanwezig zijn in het dagelijks gebruik. De filosofie achter Decoded is om stijlvolle en bovenal functionele ontwerpen te maken voor mobiele apparaten. Decoded haalt haar inspiratie uit de verste uithoeken van de wereld en doet een continue zoektocht naar de mooiste materialen. Aan elk minuscuul detail wordt veel aandacht besteed. Hiermee wordt de functionaliteit van de producten van Decoded elke keer weer een stukje beter. Decoded is bedoeld voor mensen die zichzelf willen onderscheiden van de rest, mensen met attitude en stijl.

Alle producten van Decoded worden vervaardigd van de mooiste combinaties van leersoorten. Door de unieke leersoorten die gebruikt worden, is elk product uniek op haar eigen manier. De Nederlandse makelij van Decoded is subtiel verwerkt in alle artikelen door een Nederlandse vlag te bevestigen aan de bies. Door deze Nederlandse vlag representeren zij met trots het Dutch Design.

Inmiddels kent het merk vele verkooppunten, zowel binnen Europa als daarbuiten. Decoded kent zelfs een Koninklijke fanbase. De kersverse koning, Willem-Alexander van Oranje, schijnt fan te zijn. Zo is te zien, op een van de eerste foto's waarop de koning aan het werk is, dat ook zijn iPhone modieus voorzien is van een Decoded hoesje. 


Bestel Decoded online

Heb je een leuke item gevonden van Decoded? Bestel jouw favoriete exemplaar dan online in onze webshop. We gaan direct met je bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou wordt geleverd. Wil je Decoded liever in het echt zien? Dat kan ook! De winkels staan klaar om jou te helpen. 

Decoded, designed to distinguish.