Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Dermata

Dermata

Geen resultaat


Helaas, er zijn geen producten gevonden bij de gekozen filters.
Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.Dermata

In de collectie van Dermata kom je ook aktemappen tegen, waar met gemak een kladblok, belangrijke papieren, pennen en een rekenmachine in meegenomen wordt. Je hoeft de map alleen maar open te ritsen en je kan al notities maken. De stevige koffers van aluminium of leer zijn daarnaast ook nog eens heel mooi om te zien. Dat geldt ook voor de mooie, lederen aktetassen in de collectie. Je hebt daarna nog ruime keuze uit kleuren. Hou je van zwart, dan is dit volop vertegenwoordigd in de collectie, maar je vindt ook blauw, rood en zelfs beige terug in de ontwerpen.

Al sinds 1977 produceert Dermata lederwaren van hoge kwaliteit voor zowel zakelijk als privégebruik. Dermata combineert functionaliteit met een elegante uitstraling. Het merk biedt producten aan in verschijnende uitvoeringen. Dit resulteert in een collectie met producten in elke prijsklasse. Het ruime assortiment van Dermata bestaat onder andere uit schrijfmappen en verschillende soorten koffers en tassen.


Dermata pilotenkoffers

De collectie van Dermata bestaat voor een groot gedeelte uit koffers, van pilotenkoffers tot aktekoffers. Dermata koffers staan bekend om een chique vormgeving. Bij het ontwerpen is er echter ook rekening gehouden met de binnenkant met een gebruiksvriendelijke inrichting als resultaat. De aktekoffers zijn vooral geschikt voor dagelijks gebruik, pilotenkoffers kunnen ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld zakenreizen. Pilotenkoffers bieden namelijk veel meer ruimte. Waar een Dermata aktekoffer vaak te sluiten is met een kliksysteem, sluiten de pilotenkoffers door middel van een cijferslot. Een ander verschil is dat Dermata pilotenkoffers beschikken over een trolleysysteem met wielen. De meeste koffers zijn mee te nemen als handbagage.


Dermata tassen

Naast de collectie koffers heeft Dermata ook leren aktetassen in het assortiment. Ook de leren aktetassen zijn met een achterliggend idee vormgegeven. Mappen kunnen eenvoudig worden geplaatst in het hoofdcompartiment en voor kleine spullen zoals schrijfmaterialen en een telefoon zijn er speciale vakken. Enkele modellen beschikken daarnaast over een laptopvak die het apparaat optimaal beschermt. Andere Dermata lederwaren zoals schrijfmappen en aktemappen zijn een goede toevoeging aan je persoonlijke Dermata collectie. Door dezelfde stijl past alles perfect bij elkaar.


Verschillende leersoorten

Op een aantal aluminium koffers en tassen na zijn alle producten in het assortiment van Dermata gemaakt van leer. Het leer dat gebruikt is tijdens de productie verschilt. Naast hoogwaardig rundleer zijn er producten van nappaleer en rundsplitleer. Nappaleer is erg zacht en goed bestand is tegen beschadigingen. Bij splitleer wordt het onderste gedeelte van de huid gebruikt.

Bekijk de hele collectie van Dermata en bestel eenvoudig online.

  • Gratis cadeau! Lees hier de voorwaarden
  • Spaar Baggies en krijg € 15,- korting.