Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Eat My Socks

Eat My Socks
Filters
Sorteer op
4 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Eat My Socks
Eat My Socks

Rug Socks Berber

€ 8,25 € 11,00 -25%

Eat My Socks
Eat My Socks

Socks Yin Yoga

€ 11,96 € 14,95 -20%

Eat My Socks
Eat My Socks

Socks Eyes

€ 10,36 € 12,95 -20%


Eat My Socks
Eat My Socks

Socks Eyes

€ 8,42 € 12,95 -35%

Eat My Socks

EAT MY SOCKS is een merk met vrolijke en creatieve sokken dat is opgericht door Jaime en Elodie. Jaime en Elodie vormen een jong stel dat in Barcelona woont met beide dezelfde levensfilosofie: het leven is een spel, dat zeker niet al te serieus genomen moet worden. Nadat ze de afgelopen 15 jaar verschillende succesvolle cadeaumerken hadden opgericht, besloten ze om het sokkenmerk EAT MY SOCKS op de markt te brengen.


Unieke sokken

Bij EAT MY SOCKS ontwerpen ze unieke sokken in de vorm van onverwachte objecten. Zo halen ze bij EAT MY SOCKS niet alleen inspiratie uit de voedselindustrie (denk hierbij aan sokken met printjes van cheeseburgers, sushi en pannenkoeken), maar ook uit andere onderwerpen zoals dieren, bloemen en andere trendy iconen. Bij EAT MY SOCKS bieden ze een grote collectie creatieve, edgy en speelse sokken, die allemaal een verrassingseffect garanderen en perfect zijn als cadeau!


Gerecycled en recyclebaar

De Feeling Fresh-collectie van EAT MY SOCKS draait helemaal om een nieuw begin. Het onderzoekt unieke manieren om jezelf te verkennen. De sokken zijn geschikt voor iedereen, wie je ook bent, welke maat je ook hebt. EAT MY SOCKS heeft een missie om genderneutraal en inclusief te zijn binnen de mode-industrie. Alle modellen van EAT MY SOCKS zijn unisex en one size fits all! Daarnaast gaan de sokken in een 100% gerecyclede én recyclebare verpakking de deur uit en de folielaag, die al hun dozen beschermt, is gemaakt van houtpulp. Houtpulp is een biologisch afbreekbare en natuurlijke stof die jou helpt jouw verpakking volledig te recyclen.


Koop Eat My Socks sokken online bij The Little Green Bag

Heb jij sokken van Eat My Socks gevonden waarbij je niet kunt wachten om erin te lopen? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze vrolijke en unieke sokken in gezellige verpakkingen gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw nieuwe favoriete sokken zo snel mogelijk in huis hebt.