Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Enrico Benetti

Enrico Benetti

Geen resultaat


Helaas, er zijn geen producten gevonden bij de gekozen filters.
Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.Enrico Benetti

De eye-catching tassen van Enrico Benetti zijn sterk in hun eenvoud. Dit houdt in dat je een kwalitatief goede tas hebt voor een hele scherpe prijs. Enrico Benetti biedt tassen die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Verder houdt Enrico Benetti zich actief bezig met het opvolgen van de trends en vult het merk de collectie dan ook regelmatig aan.


Enrico Benetti tassen

Het merk Enrico Benetti is gevestigd in Nederland. In de loop der jaren is het merk uitgegroeid tot een erg bekend en gerespecteerd merk in zowel het binnen- als buitenland. Enrico Benetti biedt tassen aan met een uitstekende kwaliteit. Alle producten zijn getest op duurzaamheid en functionaliteit. Daarnaast zijn alle producten gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen, waaronder echt leder, pu en polyester. Dit zorgt er mede voor dat het merk wordt erkend als één van de top lederwaren distributeurs in Nederland.


Rugzakken & schoudertassen

De tassen van Enrico Benetti zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Zo beschikken de Enrico Benetti rugzakken over aangename afmetingen en zijn er uiteenlopende modellen te verkrijgen. In de meeste Enrico Benetti rugtassen vind je binnenin zelfs een ritsvak dat geschikt is voor een laptop. Bovendien beschikken de rugtassen over verschillende ruime compartimenten waar je veel in kwijt kunt. De rugzak is waarschijnlijk het meest populaire model, maar daarna volgt al snel de Enrico Benetti schoudertas. Schoudertassen zijn comfortabel en makkelijk toegankelijk tijdens een wandeling of op de fiets.


Enrico Benetti koffers

Ook de Enrico Benetti koffers zijn erg gewild. De koffers en trolleys zijn uitgebreid getest op gebruiksduur en gebruiksgemak. Er is aan alles gedacht! De koffers zijn onder andere voorzien van goede sloten, stevige ritsen en een telescopisch handvat. Op deze manier heb je een stuk langer plezier van je aankoop!

Bekijk de hele collectie van Enrico Benetti en bestel eenvoudig online.

  • Gratis cadeau! Lees hier de voorwaarden
  • Spaar Baggies en krijg € 15,- korting.