Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Grech and Co

Grech and Co

Grech and Co

Grech & Co is een bewust, voortdurend evoluerend lifestylemerk.

Naarmate alle kinderen en de wereld groeien, groeien ook de behoeften van Moeder Natuuur mee. Het is onze missie om ethische praktijken te blijven toepassen die onze liefde voor de mensheid en moeder aarde demonstreren. Het is ook onze visie om dit bewustzijn onder onze kinderen van de wereld te helpen verspreiden... Het bewust produceren van producten wordt steeds belangrijker en dat is ook waar Grech & Co zich voor in zet.

Van prachtige haarspeldjes, zonnebrillen en grillige kunstwerken tot milieuvriendelijk babyspeelgoed en natuurlijke sieraden. Elk stuk is zorgvuldig gekozen, ontworpen en gemaakt om de ziel te koesteren - het biedt schoonheid en gemak voor elke dag.


Praktische items met een vleugje magie

De collecties van Grech & Co zijn geïnspireerd door de koesterende moeder, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Janet Grech, een van de oprichters van Grech & Co, heeft van kinds af aan altijd een speciale liefde gehad voor de natuur, vintage vibes, geliefde items en soulvolle stukken die een doel hadden. Het gaat haar om de kleine stukjes vreugde die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu gaat om de schoonheid en functie van een haarclip, of de natuurlijke essentie en kalmerende energie van sieraden van Baltisch barnsteen.. Bij Grech & Co weet je dat je goed zit als je op zoek bent naar een mooi en bijzonder item voor de kleintjes.


Zonnebrillen voor kids

De zonnebrillen van Grech & Co zijn speciaal ontworpen voor kids en laten jouw kleine heerlijk spelen in de zon zonder dat de zonnestralen in de ogen schijnen. De leuke kleurtjes maken de zonnebrillen hip voor iedereen. De kinderzonnebrillen zijn duurzaam geproduceerd. De brillen zijn gemaakt van gerecycled plastic en geschikt voor kids tussen 18 maanden en 10 jaar. Zo hoef je niet bang te zijn dat de zonnebril te klein wordt naarmate de kleintjes ouder worden.

De zonnebrillen bieden een UV 400 protectie en zijn beschikbaar in verschillende gezellige kleurtjes. Je kunt de zonnebril veilig opbergen in de beschermhoezen die bij de brillen worden geleverd.


Leuke haarclips van Grech & Co

Grech & Co heeft ook diverse haarclips voor kids in het assortiment. Zo heb je de Grip Clips en Matte Snap Set die perfect zijn voor het tedere haar van de kleintjes. De haaraccessoires hebben leuke kleurtjes, zijn stevig en zorgen ervoor dat het haar uit het gezicht blijft tijdens het eten en spelen. Ook erg praktisch dus! Daarnaast zijn de haarclips, net als de zonnebrillen, gemaakt van gerecycled plastic. De clips zijn perfect te combineren bij iedere outfit. Bij ieder kleurtje past wel een leuke mix en match te maken. Stijlvol en functioneel, wat wil je nog meer.


Bestel Grech & Co online

Heb jij een leuk item van Grech & Co op het oog? Wacht dan niet langer en bestel deze snel en eenvoudig online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt!