Sale: Shop nu met kortingen tot 70%
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Havaianas

Havaianas zijn slippers die je voeten opvrolijken. De slippers hebben vrolijke kleuren en zijn gekenmerkt door de Braziliaanse vlag in ieder design. Naast een vrolijk uiterlijk lopen de slippers comfortabel waardoor je er met gemak voor een langere periode op kunt lopen.
Havaianas

Havaianas

Slippers van Havaianas creëren de perfecte combinatie tussen eenvoud en stijl. Voeten zeggen veel over een persoon, maar vooral over de Brazilianen. Brazilianen hebben naar verluidt de vrolijkste voeten van de wereld. Hier heeft Havaianas haar grootste kenmerk van gemaakt door de Braziliaanse nationaliteit en vlag te verwerken in elk design van de slippers. Havaianas neemt een diepe duik in het universum van kleur en plezier. Havaianas slippers zijn de perfecte partner voor je voeten. Casual, van het leven houden en vrolijk zijn; allemaal kenmerken die van toepassing zijn op Havaianas.

Flipflops door de tijd


In 1962 begon het met de eerste Havaianas slipper. Deze slipper was gebaseerd op een Zori, een typisch Japanse sandaal waarbij de zool van rijststroken is vervaardigd. Daarom hebben Havaianas slippers een voetbed wat overeenkomt met een ingekerfd rijstpatroon. De collectie is inmiddels zeer uitgebreid en er is zelfs keuze voor de allerkleinsten die net leren lopen: Havaianas Baby.

Zodra je voet zet in een Havaianas slipper, bevind je je op Braziliaans grondgebied, geheel zonder paspoort. De pijlers waar het grond zijn naamsbekendheid op staaft, komen allemaal terug in de vernieuwende ontwerpen die elk seizoen weer voortkomen. Bij Haivaianas gelooft men in energie, waarbij felle kleuren zorgen voor vrolijkheid, good vibes en vrijheid. Deze kleuren worden gevormd tot stijlvolle slippers waarbij comfort en eenvoud hoog in het vaandel staan. De slippers van Havaianas zijn vaak universele modellen en daarmee toegankelijk voor zowel man, vrouw als kind voor elke portemonnee.

Comfortabele slippers


Het comfort van de slippers is ongekend. Havaianas zijn niet zomaar slippers. Authentiek, simpel, comfortabel en levendig. Dat is precies de reden waarom de Havaianas slippers altijd verrassend zijn. Een dagje strand, gewoon onder je outfit omdat ze zo comfortabel zijn of zelfs op een snikhete dag naar kantoor.

Bestel je Havaianas flipflops online


Heb je een paar leuke slippers van Havaianas gezien? Bestel ze dan online in onze webshop. Binnen no-time loop jij rond op deze leuke Braziliaanse flipflops!