Blue monday: 15% korting op alles*
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Castelijn & Beerens Nieuw

Castelijn & Beerens is een sterke naam in de lederwereld. Kwaliteit, vakmanschap en innovatie worden gecombineerd in de tassen en accessoires van Castelijn & Beerens. In het proces van het creëren van de tassen, portemonnees en andere kleine lederwaren wordt hier dan ook hoogste prioriteit aan gegeven.  

De nieuwe collectie

De nieuwe collectie van Castelijn & Beerens bestaat uit een aantal vernieuwende, maar ook klassieke lederen producten die kenmerkend zijn voor het merk. Zo streven zij naar een hoge kwaliteit, waardoor je jaren lang plezier kunt hebben van je nieuwe tas, portemonnee of cover!

Elke collectie bestaat uit een aantal casual chique laptoptassen, portemonnees, laptophoezen, reistassen en bijpassende accessoires. De producten zorgen ervoor dat je zelfverzekerd bij een afspraak komt en geven je een trendy, maar ook zakelijke uitstraling.

Het merk Castelijn & Beerens

Met het indrukwekkende resumé van Castelijn & Beerens is door de jaren heen de kennis van leersoorten, modelleren en productkwaliteit verheven tot een ware kunst. Generatie op generatie is deze kennis binnen de familie gebleven, waardoor de lederen producten die gecreëerd worden altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Inmiddels staan de tweede en derde generatie van de familie Beerens aan het roer van dit gerenommeerde familiebedrijf. Collecties die elkaar opvolgen hebben een gemeenschappelijke factor: exclusiviteit en kwaliteit. Waar het allemaal begon met tassen en kleine lederwaren is het assortiment inmiddels uitgebreid met stijlvolle damestassen, exclusieve businesstassen, kwalitatief hoogwaardige trolleys, documentmappen en portefeuilles.

Nieuwsgierig naar alle producten van Castelijn & Beerens geworden? Klik dan hier voor het gehele overzicht en ‘’shop till you drop’’!