Blue monday: 15% korting op alles*
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Amsterdam Cowboys portemonnees

Amsterdam Cowboys portemonnees

Amsterdam Cowboys portemonnees

Amsterdam Cowboys, de limited luxe lijn van Cowboysbag en Cowboysbelt heeft een kleine collectie heren portemonnees uitgebracht. Bij het merk Amsterdam Cowboys draait het allemaal om een leather lifestyle en dat zie je ook in alle producten terug. Een uitermate hoge kwaliteit leer voor een portemonneevriendelijke prijs. Daarnaast hebben de portemonnees een stoere look en zijn praktisch ingedeeld.

Lederen heren portemonnees

De huidige collectie bestaat onder meer uit een aantal trendy portemonnees gemaakt van wat grover leer wat een stoer effect creëert.  

De verschillende opbergmogelijkheden en de structuur van de artikelen laat zien dat het leer van een hoge kwaliteit is. Deze leren portemonnees kunnen dan ook jaren mee! Binnen de herencollectie kun je kiezen uit de Wallet Yeadon en de Wallet Haledon. Beide portemonnees zijn nu extra in prijs verlaagd. Kortingen lopen op tot wel 60%!

Nog meer voordeel!

Ben je op zoek naar een bijpassende tas of accessoire van Amsterdam Cowboys, Cowboysbag of Cowboysbelt? Of nieuwsgierig naar de portemonnees van Cowboysbag zelf? Voor alle tassen en bijbehorende artikelen kun je terecht op bij onze women en men pagina. Onze persoonlijke favorieten vind je terug op Cowboysbag Favourites.