Sale: Shop nu met kortingen tot 70%
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Heren overslagportemonnees

Heren overslagportemonnees

Overslagportemonnees voor heren

De naam overslagportemonnees zegt het al. Het belangrijkste kenmerk van deze portemonnee is de overslag. Overslagportemonnees lijken op de ritsportemonnees. Er is alleen een groot verschil en dat is dat de heren overslagportemonnee niet sluit door middel van een ritssluiting, maar door middel van een flap met druk- of magneetsluiting.
 

Overslagportemonnees

Overslagportemonnees zijn accessoires die niet alleen door dames, maar ook door heren worden gedragen. Het aanbod heren overslagportemonnees is minder ruim dan het aanbod dames overslagportemonnees. De Gaucho Wallet is een klassieke overslagportemonnee heren van Castelijn & Beerens. Deze portemonnee is gemaakt van het beste leer dat zorgt voor een luxe uitstraling.
 

Bestel je heren overslagportemonnee online

Heb jij een mooie overslagportemonnee in de heren portemonnees gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel bij The Little Green Bag. Wanneer je de bestelling op een werkdag voor 23:00 uur plaatst, wordt deze dezelfde avond nog verwerkt. Zo wordt jouw portemonnee heren de volgende dag al bezorgd. De verzending is gratis vanaf € 20,-.

Anderen bekeken ook:
Castelijn & Beerens portemonnees
Ritsportemonnees voor heren
Overslagportemonnees voor dames
Heren portemonnees